sunnuntai 4. joulukuuta 2011

marraskuun shoppailuja

R: Vuoden toiseksi viimeinen shoppailusaldo näyttää tältä:

vaatteet 52e

kengät 0e


laukut 0e


asusteet 19,95e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 18e
Eli ihan kohtuullisessa summassa pysyin taas. Hyvä niin, jäi rahaa joululahjoihin (ja yhteen matkaan joka tilattiin, ups)! Kamalasti ei tullut tehtyä heräteostoksia, mutta yhden korutilauksen voi laskea sellaiseksi. Voin esitellä tilauksen kun se saapuu, muutama aika huippu juttu lähti tilaukseen yön pimeinä tunteina.. Mutta siitä lisää joskus! Meikkien osalta tiliä rokotti Kanebon ripsari, joka maksoi 18 euroa. Jenna toi sen onneksi laivalta, kaupassa siitä olisi saanut maksaa vielä enemmän.. Oon kyllä todennut, että toi ripsari on joka sentin arvoinen. En voi enää käyttää ripsareita, jotka on poistettava meikinpoistoaineella, silmät ei tykkää yhtään.


En halua edes miettiä miltä tämän kuun shoppailusaldo näyttää, ois tarkotus just näillä sekunneilla lähteä kiertelemään vähän kauppoihin. Joululahjoja ainakin pitäisi löytää, toivottavasti saisin mahdollisimman monta lahjaa ostettua ja ehkä jotain kivaa itsellekin.

4 kommenttia:

 1. hei tää on hyvä idea listata näitä ostoksia tälleen, pysyy itekin laskuissa ja budjettikin ehkä paremmin kasassa :D

  VastaaPoista
 2. Pitäs varmaan itekin ruveta pitämään vähän kirjaa ostoksista :) Tuntuu, että rahaa menee ihan tuhottomasti, vaikka olevinaan en shoppailekaan paljoa..Tänään sentään ostin design marketilta vaan joululahjoja (okei, + yhet korvikset itelle..) :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo mekko, mistä oot löytänyt sen? :)

  VastaaPoista
 4. Senja: Suosittelen, kiva seurata myöhemminkin mihin on tuhlannut!

  Miffa: Juu siis rahaa menee kamalasti ja oon huomannut että tä mun kirjanpito vähän huijaa kun tässä on vaan nämä vaate/asuste/meikki jne shoppailut, pitäis varmaan pitää kirjaa myös paljon menee esim. sisustusjuttuihin, leffoihin, kirjoihin, lehtiin jne :D

  Hanilo: Se on H&M:stä!

  VastaaPoista