torstai 15. joulukuuta 2011

Loma!

J: Ajelin tänään vihdoin Raumalta Saloon, tosin ilman N9:ä. Odottamista ei siis palkittu ja joudun nyt sit tekemään joulun jälkeen ylimääräisen reissun Raumalle. No, ei voi mitään.. En jaksa enää murehtia sitä, tulee kun tulee. Tänään on ollut muuten hyvä päivä. Sain tulokset syksyn viimeisestä tentistä ja läpi meni! Lisäksi näin Riikkaa pikaisesti ja sain häneltä objektiivin lainaan reissua varten. Ilta on mennyt porukoilla.  Oon koittanut kotiutua tänne purkamalla matkalaukun (!!!) ja lukemalla muutamat Salon Seudun Sanomat läpi..

Nyt asiaan, eli asuun! Otettiin Riikan kanssa asukuvat melkein tyhjässä kämpässä. Salaman kanssa sai yllättävän hyvin kuvia.. Ulkona oli niin pimeää ja synkkää, että kuvaaminen olisi ollut ihan mahdotonta. Ihana talvi..


Kaikki paitsi huivi ja korvikset (tai siis korvis, kuvia ottaessa toinen oli karkuteillä..) H&M:stä. Huivi on alkutalven ehdotona lemppari, se ostettu viime helmikuussa Bikbokista. Korvikset on Glitteristä, ostin ne viime kesänä ja tänään ekaa kertaa korvissa. Hyvä minä!

Nyt jatkan illan operaatiota, eli olen tekemättä mitään.. Tai ehkä katson muutaman jakson Greyn anatomiaa, jonka ostin (mini)palkkapäivän kunniaksi.. Ei lomaa ilman Greyn anatomiaa.. Vuosi sitten lomalla tuli katsottua pari kautta viikossa, jos nyt pääsis samaan! ;)

Joko muillakin on loma alkanut? Heh, Riikalla ei ainakaan ole, sorry;)

1 kommentti:

  1. No ei täälä mitään lomaa oo kun kaikki sijottuu viikonlopuille! mitkä ois muutenki vapaat! :D

    VastaaPoista