maanantai 5. joulukuuta 2011

Lauantai.. Ei kun maanantai!

Kengät, takki, laukku ja huivi H&M
Housut Primark
Neule Forever 21
Sormukset Primarl+JC

J: Asukuvia pitkästä aikaan, jee! Kuvat suoraan Skanssin parkkihallista, jossa hengailtiin Riikan kanssa tänään. Tai siis ei siellä parkkihallissa, vaan Skanssissa! Käytiin syömässä ekana iiisot sushilajitelmat ja jälkkäriksi vielä italialaista jätskiä. Nyt voikin sitten olla jouluun saakka herkuttelematta. Tai ainakin loppuillan;) Jatkoin matkaani Turusta kohti Saloa ja täällä menee pari seuraavaa päivää.. Tekemistä olisi Raumallkin ihan riittävästi, mutta menin lupautumaan keskiviikoksi yhteen päiväkotiin sijaiseksi. No, raha on aina tervetullutta ja kyllä ne hommat hoituu siinä vaiheessa kun on aivan pakko..

Nyt pitäs keksiä jotain fiksua tekemistä loppuillaksi, kun en jaksa vaan koneellakaan istua. Kaveri pyysi jo Tivoliin illalla, mutta taitaa jäädä väliin. Salon Tivoli ei ihan taida olla se paikka, jossa haluan maanatai iltani viettää.. Ehkä vaan tyydyn hengaamaan porukoilla ja ja nautin nopeasta netistä. Oman mokkulan kanssa kestää ikuisuus ladata blogien kuvat, joten ihan luksusta, kun tää lataa sekunnissa! Nyt vähän pepsi maxia ja suosikkiblogien pariin! Kivaa itsenäisyyspäivän aattoa kaikille:)

2 kommenttia:

  1. Voisiksä joskus tehdä postauksen millasta on opiskella opettajaksi?:D Et kertoisit kanssa miten sä valmistauduit sillon VAKAVA:an ja siihen valintakokeeseen tai siis siihen haastatteluun, mimmosta oli alottaa opiskelu ja millasta se nykyään on ja mitä kaikkea ootte tehnyt siellä ja onko opiskelu ollu rankkaa tai jotain.:D Niin ja olis myös kiva tietää mimmosta Raumalla on ollu asua ja onko sieltä saanut paljon kavereita jne.?:D Kauheen pitkä lista, mut olis mielenkiintosta kuulla ku ajattelin keväällä hakea sinne Raumallekkin.:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Voisin kyllä:) Oon joskus aiheesta kirjotellutkin, löytyy varmaan tuolta "opiskelu" aiheen alta, jos selaa tarpeeksi pitkälle:)

    VastaaPoista