torstai 1. joulukuuta 2011

kivaa postia

R: Tänään on ollut aika onnistunut päivä! Aamulla kävin yliopistolla kuulemassa palautetta kandin teorin tämän hetkisestä vaiheesta, sain ihan hyvää palautetta ja lopullisen teorin tekemiseen annettiin viikko lisäaikaa, sopii! Yliopistolta menin käymään kotona (jossa käyn siis ehkä 1-2 kertaa viikossa, muuten hengaan poikakaverille) ja posti oli tuonut vaikka mitä kivaa! Äiti oli lähettänyt perinteisen Veikkauksen joulukalenterin, jee, kiitos (kuitenkin luet), kelpaisi se päävoitto.. Lisäksi Noora oli lähettänyt pannan, jonka voitin hänen bloginsa arvonnasta.


Eikö olenkin ihana panta? Esittelin ihan fiiliksissä uutta pantaani Jannelle ja se ei meinannut uskoa etten ole ostanut tota kaupasta. Itse en osaisi ikinä tuollaista tehdä, että kiitos vaan onnettarelle! Lisäksi toi panta on kun tehty mun päähän, sopivan kireä. Liian usein tuollaiset pannat on sellasia löysiä jotka eivät meinaa millään pysyä päässä, tämän kanssa ei tule sitä ongelmaa. Kiitos vielä Noora, nyt pysyy korvat lämpiminä :)

Mun hyvä päivä jatkui postien tsekkauksen ja pienten päikkärien jälkeen Amarillossa, Big Burger, mmmm. "Koti"matkalla törmäsin sattumalta vielä pariin ihanaan tyttöön, kiva päivän piristys sekin. Eli eipä mitään valitettavaa tässä päivässä! Mä jatkan nyt iltaani Makuunin karkkien ja Midnight in Paris leffan kanssa, heippa!

5 kommenttia:

 1. Panta on kyllä ihana, Noora on taitava! Mäkään en osaisi tuollaista tehdä.

  Eiks toi ole vähän hankalaa asua kahta kotia? ;) Anteeksi jos tungettelen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana panta. Oon ihan kade kaikille, jotka osaa tehdä tollasia ihanuusjuttuja!

  VastaaPoista
 3. I love it, and the black touch is really chic.

  Can you follow me on http://www.bloglovin.com/en/blog/2218999/tereza-anton-drastic-plastic please. If they want to get ride of GFC, I don't want to loose you as a reader. Thank you so much.

  VastaaPoista
 4. Ihana toi panta! Hitsit kun jaksais joskus itekin tehä jotain, aina on vaan muka niin kamala kiire :S

  VastaaPoista
 5. Reetta: Joo onhan se vähän hankala.. :) Aina on jokin sellanen vaate väärässä osotteessa mitä tarvitsisi. Tai ainakin aluksi oli.. Mutta home is where your heart is, vaikka tavarat oiskin eri osotteessa.

  Maya: Mäkin!

  Tereza: Ok, i'll follow you on bloglovin.

  Miffa: Mä en edes osaisi vaikka ehtisi :D

  VastaaPoista