lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulunälkä


J: Tässä vähän kuvamateriaalia meidän ainejärjestöjen pikkujouluista torstailta. Ihan kiva ilta oli, vaikka porukkaa oli tosi vähän uskaltautunut mukaan! Aikaisempian vuosina on mielestäni ollut melkeen tuplasti enemmän jengiä. Joulupukkia en vieläkään nähnyt, höh! Jouluhahmon, eli joulunälän sen sijaan näin.. Viime vuonna oli joulupaavi ja vuosi ennen sitä joulusika. Mä olin ollut tuhma, enkä harmi kyllä saanut joulunälältä lahjaa ja päässyt syliin istumaan. Harmi, olisi ollut aika ainutkertainen mahdollisuus!

Aurinko näyttäytyi tänään pitkästä aikaa täällä Raumalla, joten taidan ottaa siitä kaiken irti ja lähteä lenkille. Pitäisi siivoillakin ja tehdä pari joulujuttua, mutta nyt ei vaan jaksa.. Pakko välillä otta rennosti ja keräillä voimia. Kiireiset kaksi viikkoa edessä.. Sen jälkeen olenkin Barcelonassa, niin siistiä!

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Näyttää ihanan jouluiselta ja on varmasti ollut hauskaa :)

  VastaaPoista
 2. Heh, meijän ainejärjestön pikkujouluis oli kunnon joulupukki ja jopa rotta :) Ite olin siellä hommissa, ja otin loppuillasta kuvia kaikista halukkaista pukin sylissä, täytyykin muistaa toimittaa ne järjestön kuvagalleriaan :)

  VastaaPoista
 3. Reetta: Kivaa oli todellakin:)

  Anonyymi: kiitos:>

  Miffa: Meilläkin yksi tyyppi pyöri tuolla kameran kanssa, toivottavasti kuvat tulis jonnekin. Omat kun oli aika huonoja:/

  VastaaPoista