perjantai 16. joulukuuta 2011

Huomenna..

J: Huomenna pitäisi tosiaan lähteä Barceloonaan. Tiedettiin silloin matkaa varatessa, että joulukuussa saattaa olla kylmää ja sateista, ja olinkin henkisesti ihan valmistautunut siihen. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Barcelonassa tulee olemaan koko meidän loman ajan todella nätti ilma. Eilen siellä oli ollut Forecan mukaan +16 ja aurinkoa! Meidän loman ajaksi on luvattu pelkkää aurinkoa ja tiistaiksi +17 astetta. Jes!

Sää oli tälläinen kätevä aasinsilta mun ongelmaan. Mulla on pakkauskriisi! Tai siis, olen jo pakannut vähän liikaakin, mutta en tiedä mitkä niistä kamoista lähtee lopulta Espanjaan mukaan. Koitin keräillä vähän vinkkejä selailemalla espanjan katumuotisivuja ja löysinkin pari ihan kivaa asua.


Näistä kolmesta asusta muhun iskee eniten ekan kuvan arskat+iso huivi yhdistelmä, toisen kuvan tytön maiharit ja tietty tuo poika (miksei suomessa jätkät voi pukeutua tuolla tavalla?) ja alimmassa kuvassa tykkään myöskin maihareista ja neuleesta. Juuri joku tuollainen paksu neule on mun ostoslistalla..
Tällä hetkekllä mun suurin ongelma muodostuu kengistä. Tuntuu, etten omista yksiäkään kivoja. Näillä näkymin reissuun on lähdössä kahdet converset ja annan itselleni luvan ostaa sieltä yhdet kengät, jos kivoja löytyy. Korolliset on kuitenkin kiellettyjen  listalla, sillä tuli muutamat tilattua membersiltä! Aika perus vaatteilla oon varmaan reissuun lähdössä, kaupunkilomilla tulee kuitenkin aina käveltyä todella paljon ja silloin mukavuus on se tärkein juttu.. Ainakin mun mielestä!

Nyt muuten on hyvä aika heitellä Barcelona vinkkejä, jos sellaisia löytyy! Oon jo Riikalta kuullut aika paljon kaikkea ja netistäkin on tullut lueskeltua matkajuttuja, mutta vinkit on silti aina tervetulleita.. Varsinkin ostoksiin liittyviä vinkkejä kaipaillaan..

8 kommenttia:

 1. mahtuu enemmän mukaan jos rullaat vaatteet pyyhkeen sisään (;

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa matkaa Barcelonaan! En oo koskaan siellä käynyt, mutta toivottavasti joskus pääsen. :)

  VastaaPoista
 3. Mä voin antaa vinkin niiden miesten suhteen: kyl tääl Helsingissä mun mielestä tuon näköisiä tallaajia näkee paljonkin. Ehkä Raumal ei sit vaan oo. :) Eli tänne vaan pian! Löysin muute yhen tosi kivan paikan, mistä tuli heti opiston tytöt mieleen. Seuraavan kerran ku nähään Helsingissä mennään kyl sinne hengaa. Tykkäisitte kaikki varmasti. :) -Piitu

  VastaaPoista
 4. mukavaa reissua sulle!!

  VastaaPoista
 5. Hyvää matkaa! Toi alimman kuvan tytön asu on muuten jotenkin tosi suloinen. Mulle vaikka sama kans :D

  VastaaPoista
 6. Barcelonassa pukeudutaan katalogimallin näköisiksi ihan yhtä usein kuin Suomessakin, eli valtaosa jätkistä ei tuollaiselta näytä. Pettymään joudut.

  VastaaPoista
 7. Kivaa reissua! :)
  Mä olen todella kauan haaveillut Barcelonasta, vieläkään en ole siis käynyt siellä.. Rantalomat on aina vetänyt enemmän puoleensa mutta vielä joku päivä!

  VastaaPoista