sunnuntai 18. joulukuuta 2011

harvinaisen onnistunut viikonloppuR: Tässä vähän kuvia eiliseltä kun oltiin kaverin luona viettämässä tupareita (melkeen puoli vuotta myöhässä..) ja samalla kai vähän pikkujouluakin..? Oli älyttömän kiva ilta, mulla olikin ollut jo ikävä tällaisia tyttöjeniltoja! Pelattiin Aliasta, jota mun on tehnyt mieli pelata jo vaikka kuinka kauan, syötiin Riinan tekemiä herkkuja ja loppuillasta mentiin baariin tanssimaan. Ja joo, eipähän tarvii taas vähään aikaan baarissa käydä, en mä siellä oikeen viihtynyt. Hauskinta oli sillon kun tuli hyvää musiikkia, mutta ei sitä tönimistä ja ihmismäärää oikeen jaksanut.. Sain mm. jonkun juomat suoraan mun kengästä sisään, en edes tiedä miten se on mahdollista..? Onneksi vanhat matsumotot on jo niin kärsineet että se ei kamalasti haitannut.. Heh, ja onneksi just tilasin neljät uudet kengät.. (Maria, ei muuten enää sitten törmätty, harmi!).


Tänään käytiin tyttöjen kanssa Kertussa hampparibuffetissa ja eiiii, mua ei olisi saanut viedä sinne. Söin liikaa, hahhaa. Otin mun N8:lla kuvan todisteeksi siitä että söin myös saalaattia, huomatkaa tuo eksynyt salaatin pala ranskisten edessä. Kaikista roskaruoista hampurilaiset on mun ehdoton suosikki, varsinkin itse tehdyt ja sellaset kunnon grilliltä saatavat hampparit on niin parhaita.. Tuolla oli hamppareihin tarjolla kaikkia mahdollisia täytteitä, joten olihan mun pakko ihan vähän vaan maistaa kaikkea. FAIL! Nyt pitää varmaan paastota jouluaattoon asti.. Kerttu on kyllä kiva paikka, olen tosi kauan halunnut käydä siellä.. Hampurilaisbuffetkin on ihan hintansa arvoinen, maksaa vähän alle 13 euroa, suosittelen! Ei varmasti ollut viimeinen kerta kun muhun saattaa törmätä hampparibuffetissa..

7 kommenttia:

 1. Ihanat lasit! :) Kelpais kyllä nuo pöydänantimetkin. ;)

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä oo baarissa käynnissä enää sitä samaa hauskuutta kuin silloin nuorempana! Vai oliko se silloinkaan hauskaa : DD...?
  Ja nam, toi hampurilainen! Munkin on pitänyt monta kertaa käydä tuolla Kertussa, kun kaikki on sitä niin kehuneet. Mut ei ehkä vielä ihan vähään aikaan, ku just tehtiin viime viikolla itse hampurilaisia (ne _on_ parhaita!) ja kohta on joulukin...

  VastaaPoista
 3. munkin on pitäny käydä tuola hampparibuffetissa, mut jotenkin se on vaan aina jääny.. ehkä mä vielä joskus pääsen tsekkaamaan paikan :)

  VastaaPoista
 4. Oi mitä herkkuja! Ja harmi tosiaan kun sitten mentiinkin jotenkin ihan ristiin. Toisaalta oli kyllä sellainen ilta, että ehkä ihan hyvä vaan :DD

  VastaaPoista
 5. Minna: Joo mäkin ihastelin kaverin luona noita laseja, on kuulemma jostain prismasta tms.. :)

  Marcella: thanks, me too :)

  Mirka: Kyllä se joskus sillon taisi ihan hauskaa olla :) Ja voihan se nykyäänkin olla jos käy tarpeeksi harvoin, seura on hyvää ja tulee hyvää musiikkia.. Ja ehkä tonne kerttuun on hyvä suunnata sitten kun tammikuun "kesäkuntoon" projekti alkaa kyllästyttää :D hahhaa.

  Milla: Kandee mennä :)

  Maya: Heh, no siellä oli kyllä jengiä niin paljon että ei ihme ettei törmätty.

  VastaaPoista