sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Ensimmäinen joululahja

J: Arvatkaas mitä! Mä sainkin eilen ensimmäisen joululahjan.. Enkä ihan mitä tahansa, vaan kaverin itse tekemät lapaset! Toi lahja tuli hieman puskista, sillä meillä ei ole ollut tapana kavereiden kanssa vaihtaa lahjoja.. Lapaset oli ihanat, kiitos vielä Elina!


Käytiin Blokissa juomassa yhdet (mun yksi oli tällä kertaa cappucino, oon ylpeä itsestäni..) ja katsomassa New Year's Eve. Ihan ok leffa, sellanen perinteinen rakkaushömppä ihanilla New York maisemilla.. Aika ennalta arvattava loppu ja paljon ihania kohtia. Suosittelen kyllä kaikille! Leffan jälkeen tulinkin sitten kiltisti kotiin nukkumaan, sillä tänään oli syksyn vika peli Uudessakaupungissa. Lähtö oli liian aikaisin ja pelaajiakin oli vaan seitsemän, mutta voitettiin peli hienosti yhdellä pisteellä.. Kyllä pelin jälkeen sai valmentaja olla ylpeä tytöistä! ;)

Nyt pitäisi kirjoitella vähän sisällysluetteloa (ehkä ärsyttävintä hommaa, mitä tiedän..) ja illalla olisi vuorossa kauneimmat joululaulut.. Mun ääni jäi tosin sinne peliin, kun tuli vähän huudettua siellä pelissä. En siis taida paljon siellä laulaa.. Fiilis on tärkein!

6 kommenttia:

 1. Mulla on kans suunnitelmissa ens viikolla toi New Year's Eve leffa :)

  VastaaPoista
 2. itse kudotut lapaset on hienoja!

  VastaaPoista
 3. Oi mäkin tarttisin lapaset! En löytäny vintiltä kun yhet, ei niillä pärjää (varsinkaan, kun väri ei sovi muihin ulkovaatteisiin). Elättelen toivoa, että porukoilta löytys lisää :)

  VastaaPoista
 4. Mua harmittaa kun missaan kaikki ihanat joulufiilistelyt kun on vielä koulua jäljellä...Itse olisin kanssa halunnut mennä kuuntelemaan (ja vähän laulamaankin) kauneimpia joululauluja, mut sen sijaan luin tenttiin kotona :(

  Ihania paketteja ja käärepaperia tuossa vikassa kuvassa :)

  -Salla-

  VastaaPoista
 5. Eikä,mistä oot löytäny noin ihanaa lahjapaperia?:)

  VastaaPoista
 6. Tuisku: Hyvä valinta!:) Vois mennä lomallakin leffaan, en oo ikuisuuteen ollut Salossa!

  Anonyymi: No niin onkin, jos osaa! Mun tekemät ei olisi...

  Miffa: Sinne siis etsimään! Tai itse tekemään;)

  Salla: Kyllä säkin varmasti ehdit joulua fiilistelemään:)

  AnnikA: Kaveri antoi noi lahjat siis meille ja paketoi, eli ei hajua mistä on! :D

  VastaaPoista