perjantai 9. joulukuuta 2011

details


R: Tässä vähän yksityiskohtia eilisen asusta! Harmittaa kun täällä ei oikeen pysty sisällä ottamaan itselaukaisimella kuvia missään kun on vähän ahdasta ja vaikka saisi jonkun kuvaamaan niin ulkona on niin pimeä ettei sielläkään oikeen onnistu. Tällä hetkellä ainakin ulkona on ihan kamalan synkkää, sataa jotain epämääräistä lumen ja veden sekoitusta ja tuulee niin kovin että pelkään ton ison vaahteran ikkunan takana kaatuvan. Ei tuo sää muuten olisi mikään ongelma, kyllä ilman asukuviakin pärjää, mutta pian pitäisi lähteä kaupungille hoitamaan asioita..

Kuten kuvista näkyy, uusi panta pääsi eilen käyttöön ensimmäistä kertaa! Hyvin pysyi päässä kun liukastelin postista hakemaan erästä pakettia.. Ja nimenomaan liukastelin, noi kengät ja toi sää ei ehkä ole mikään paras yhdistelmä.. Kävin eilen hakemassa postista Sokokselta tilaamani paketin, oli muuten hieman nopeaa toimintaa. Tein tilauksen an* maanantaina illalla ja eilen, torstaina, tuli saapumisilmoitus tekstiviestillä. Ihmeen nopeaa, välissä oli sentään yksi pyhäpäivä. Paketista paljastui muutama osa poikakaverin joululahjasta, nyt on sekin lahja melkeen jo valmis! En ole varmaan ikinä ollut näin ajoissa lahjojen kanssa, pikkuveljen lahja on tällä hetkellä ainut kun puuttuu. Se onkin ehkä se vaikein..Nyt pitäisi syödä  aamupalaa (joo, ihan normaalia mulle syödä tähän aikaan aamupalaa) ja laittautua valmiiksi. Palaillaan, jos selviän takaisin tuolta myrskystä!

*=mainoslinkki

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo laukku ja no panta on kans aika kiva :)

  VastaaPoista
 2. Pojille on kyl vaikeempi keksiä lahjoja, onneks mulla on vaan siskoja : D!
  Toi panta on muuten tosi kiva, etenkin toi koriste siinä! Mulla on vaan joku H&M:ltä ostettu panta, ja se tuntuu jotenki tosi isolta mun päässä, niin en oo viel kehdannu käyttää, hahah :')

  VastaaPoista
 3. Super kaunis toi panta!:)
  Mitä sä muuten opiskelet?

  VastaaPoista
 4. nätit kengät ooouu vitsi tykkään.

  VastaaPoista
 5. Reetta: Onhan ne :)

  Mirka: Mulla on sellanen H&M:n pantakin, jonka ostin jo kesällä. Ja käyttökertoja nolla, just siks kun on niin iso :S

  Anonyymi: Kiitos! Opiskelen sosiaalipolitiikkaa turun yliopistossa.

  Senja: Mäkin ;)

  anna: ole hyvä!

  VastaaPoista