tiistai 6. joulukuuta 2011

black&grey


takki Primark
laukku H&M
neule Monki
legginssit Only
kengät Converse
sormukset JC

R: Tässä olisi vielä eilisen asu, jota en viitsinyt edellisen postauksen yhteyteen mahduttaa kun siitä tuli muutenkin niin pitkä. Eli aika perussettiä, mutta punainen laukku kivasti tuomassa väriä, tykkäsin! Eilen kun olin autolla liikenteessä pärjäsi hyvin vielä nahkatakilla (harmi kyllä). Saisi jo tulla kunnon talvi! Eilisestä lumestakaan ei enää ole mitään jäljellä, höh.

Mun itsenäisyyspäivä on mennyt ihan sunnuntai fiiliksissä. Eli rentoillen ja syötiin niinkin suomalaista ruokaa kun pizzaa.. Katsoitteko te Linnan juhlia? Mä en jaksanut, katsottiin sen sijaan Criminal Mindsia, oon ehkä vähän koukussa siihen. Jenna oli onneksi linkittänyt mulle facebookissa juhlien parhaan puvun, Angry Birds puvun. Ja sen verran selasin myös uutissivuja, että näin Timo Soinin vaimon järkyttävän ruman mekon. Miettikää jos se pariskunta isännöi ensi vuonna juhlia.. Joo, tämän enempää en taida politiikasta täällä blogissa jutella.

Nyt nukkumaan, aamulla olisi viimeinen puheviestinnän harjoitus! Sen kurssin loppumista olenkin odottanut jo syyskuusta lähtien.. Mites te olette juhlistaneet itsenäisyyspäivää?

5 kommenttia:

 1. Itsenäisyyspäivään kuuluu ehdottomasti linnanjuhlien seuraaminen ja ruokailu hyvässä seurassa. Kauniita nuo asukuvat! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo nahkatakki on niin kiva! Täällä on kyllä tsekkailtu innoissaan linnan juhlia, ei vaan oo mun mielestä itsenäisyysfiilis ilman niitä.

  VastaaPoista
 3. Vitsi toi punainen laukku on kiva. Ja se kyllä toimii ihan sika hyvin muutenkin tommoisen harmaa/mustan kanssa :P

  VastaaPoista
 4. Haha hyvä ku laitoit tuon Angry Birds -linkin, huippu :D Onneks ei jääny näkemättä, tollaset on niin harvinaisia Suomessa (mun puolesta sais kyllä olla lisää tollasta puvuilla leikittelyä).

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Maarit: Mä en jostain syystä oo ikinä jaksanut katsoa linnan juhlia..

  Reetta: kiitos! Mä en oikeen ees kaipaa mitään erityistä itsenäisyyspäivän tunnelmaa..

  Mirette: No niinpä!

  Sita: Joo oon samaa mieltä :)

  VastaaPoista