tiistai 22. marraskuuta 2011

Toiveasu

J: Näin tiistain kunniaksi toiveasu! Ennen oli tapana tehdä näitä useamminkin, mutta nyt se on kokonaan jäänyt.. Oma vaatekaappi tuntuu tällä hetkellä ihan tylsältä ja haluaisin shoppailemaan! Onneksi Barcelonan reissuun on enää alle kuukausi ja joulun jälkeen on tiedossa alennusmyynnit, niin pääsen vähän päivittelemään vaatekaapin sisältöä. Olen aika hyvin pystynyt välttelemään shoppailua nyt syksyllä.. Pari tilausta on H&M:lle lähtenyt, mutta eipä oikeastaan muuta. Olen aika ylpeä itsestäni.

Jos nyt saisin rajattoman shoppailubudjetin (tai edes 100€) niin suuntaisin varmaan Topshopiin. Kollaasista kaikki paitsi hattu on sieltä, se on Forever21. Topshopin sivuilta tulee aina bongattua kaikkea kivaa, mutta en ole montaa kertaa sieltä liikkeestä mitään ostanut. Johtuu varmaan siitä, että esim. Oxford streetin liike on niin valtava, että siellä ei jaksa pyöriä kauan, ja yleensä Lontoossa ollessa tulee muutenkin shoppailtua muissa liikkeissä. Tukholman Topshopista olen jotain löytöjä tehnyt, mutta sinnekään en ole vähään aikaan päässyt..

Muutkin toiveasuja tekemään! Nettikauppojen selailu rentouttaa kivasti ja antaa inspiraatiota. Mä alan nyt kaivelemaan tota omaa vaatekaappiani ja tutkin, että löytyykö sieltä jotain päälle pantavaa pikkujouluristeilylle..

2 kommenttia: