maanantai 21. marraskuuta 2011

taas on maanantai..R: Maanantai, taas! Tässä vähän kuvia viikonlopulta, oli ihanan rennot pari päivää. Mä niin tykkään tällaisista rennoista viikonlopuista. Olen varmaan tulossa vanhaksi kun en ole edes juonut pitkään aikaan. Tai okei, viikko sitten käytiin istumassa parilla keilauksen jälkeen, mutta sitä ei lasketa..

Kävin lauantaina hakemassa ärrältä H&M:n paketin, tein vähän heräteostoksia jokin aika sitten.. Punaista laukkua olen katsellut sillä silmällä jo kesästä asti, nyt oli pakko ostaa kun oli alessa. Harmaan neuleen mentävä aukko mulla on ollut vaatekaapissa jo jonkin aikaa, tollasille perusneuleille on aina käyttöä. Otin ton normaalia kokoa isompana, ihan vaan siksi että se mahtuu toisen paidan päälle lämmittämään. Tästä sai -25% alennusta, eli eipä tullut kamalasti tämä tilaus maksamaan.

Eilen käytiin katsomassa Yliopistonkadulle sytytettyjä jouluvaloja ja Stockmannin jouluikkunaa, noi pigviinit oli jotain maailman söpöimpiä! Mun oli tarkotus eilen mennä ostamaan pikkujoulumekkoa, mutta jumitettiin kotona niin kauan että kaupat oli jo kiinni.. Noo, ehkä tänään sitten. Tyydyttiin sitten pelkästään lähipizzerian älyttömän hyvään pizzaan ja lotriin. Poikaystävän painostuksen alla suostuin vihdoin katsomaan Taru sormusten herrasta leffoja, ollaan hei jo toisen leffan puolessa välissä ja en ole nukahtanut kun kerran niitä katsoessa.. Edelleenkään en mikään fani ole, mutta onhan nuo ihan katsottavia. Nyt taidan jatkaa päivää näiden parissa..


Eli kandia pitäisi tehdä.. Teoriaosuuden pitäisi olla melko valmis joulukuun puolessa välissä, mulla on sanoja paperilla tähän mennessä 0. Kivaaa.. Onneksi lähiviikot on pyhitetty ihan vaan kandille. Ei muuten ehkä kauhean vaikea päätellä näiden kuvien perusteella mihin mun tutkimus liittyy.. Nyt siis kirjoittamaan ja illalla sitten pikkujoulumekon etsintään, heippa!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun on jo kaikki jouluvalot- ja ikkunat ja muut, vaikka jotenkin vaikea käsittää, että joulu on jo oikeesti aika lähellä! Paljon tsemppiä kandin kanssa!!

  VastaaPoista
 2. Voih, toi punainen laukku on kyllä tosi makee! Tykkään :)

  Ai Turkuun on tullu jo jouluvalot. Pitäisi vissiin keskustassa pyörähtää vähän useammin :'D Ja noi pigviinit on ehkä maailman söpöimmät <3

  -Salla-

  VastaaPoista
 3. Laukku! Ai vitsi, kun on kiva!! :))

  VastaaPoista
 4. Maya: Kiitos!

  Salla: Joo viikko sitten tuli!

  Kaisa: kiitos kiitos :)

  VastaaPoista