torstai 10. marraskuuta 2011

syksyn asuja

R: Aloin selailemaan pienessä pukeutumismotivaation puutteessa loppukesän ja syksyn asuja. Kamalan vähän tullut asuja kuvailtua viime aikoina, pitäisi varmaan ryhdistäytyä! Tein kuten Suvi ja keräsin tähän omia suosikkejani alkusyksyltä..


Löytyi vaan kuusi asua! Mä ainakin itse tykkään muoti/lifestyleblogeista joissa asukuvia on melko paljon (siis vähintään 2-3 kertaa viikossa), niin harmittaa että omien asujen kuvailu on vähän jäänyt.. Mitäs mieltä te olette? Laitoin muuten ihan sattumalta noi kuvat tolleen että ensimmäisissä on hiukset auki ja seuraavissa katson oikealle. Näitä selaillessa huomaa hyvin miten yleensä tykkää poseerata! Paljon helpompi katsella kuvatessa jonnekin sivulle, saa nopeammin hyvän kun kun jos yrittäisi kivasti hymyillä kameralle..

Huomasin tänään aamulla kun kävelin yliopistolle että pitäisi varmaan ottaa paksummat syystakit jo käyttöön. Aamulla taisi olla jopa pakkasta! Oon ihan varma että joku aamu herään täältä poikakaverin luota niin että kaikki paksut vaatteet on kotona ja mulla on täällä vaan joku nahkatakki ja ohutpohjaset converset.. Ja converseista tuli mieleen, Jennan kenkäviikkoidea on mun mielestä aika hyvä, ehkä voisin yrittää samaa!

Mitkä näistä asuista on teidän suosikkeja?

6 kommenttia:

 1. Kaikki on mun mielestä tosi kivoja, mutta tykkään eniten kutosesta :-) Yksinkertainen mutta tyylikäs!

  ♥ Anniina

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut vähän samaa vikaa ettei kauheasti oo ehtinyt kuvailemaan asuja... Aamulla ei ehdi ja illalla on liian pimeetä :S

  VastaaPoista
 3. Anniina: Joo se on kyllä ehkä yksinkertaisin näistä :)

  Salla: No niinpä :S

  Tereza: Thanks!

  Wynne: Thanks!

  Suvi: 5 on mun suosikki :)

  VastaaPoista