lauantai 19. marraskuuta 2011

Selityksen makua

J: Näin alkuun voin kertoa, että mun kenkäviikko ei nyt ihan toiminut! Maanantaina ja tiistaina jaksoin vielä miettiä, keskiviikkona en poistunut kotoa ollenkaan ja torstaina kirjasto/kauppareissuille laitoin Converset. Kylläkin ne punaiset.. Tänään vietin kolme tuntia hallilla koriksen parissa ja loppupäivän kotona, joten eipä siinä pahemmin mitään kenkiä jaksa miettiä;) Seliseli, koitan jatkossa panostaa vähän enemmän!Kuvailin vähän mun kämppää kun sain kerrankin siivottua! Tein inventaarion jopa lehtihyllyyn.. Pari vuotta vanhat Opettajalehdet sai luvan lähteä lehtikeräykseen, samoin kun kaikki Pirkkalehdet. Ei niitä kuitenkaan koskaan enää lue! Englanninkieliset lehdet sai luvan jäädä, sillä ne näyttää aika kivoilta tolleen pinoissa, ja niiden ilmestymisajasta pystyy aika hyvin tarkistamaan, että milloin on tullut käytyä briteissä..
Ja loppuun sellainen fakta vielä, että noi toffeet ei pysynyt tossa purkissa muutamaa tuntia kauempaa.. Pandan toffeita, mutta valmistaja on virolainen Kalev! Miksen ole ennen huomannut? Ne Kalevin lakritsitoffeet on ihan parhaita, ja yllättäen noi Pandan maistui samoilta.. Oisko jopa samoja? Hyviä ainakin, suosittelen!

Nyt kone kiinni ja unille, nauttikaa kaikki viikonlopusta!

Ps. Muistakaa arvonta!!

6 kommenttia:

 1. haha myös mun takkiviikko meni mönkään! se tyssäsi siihen kun parin päivän jälkeen tulin kipeäksi ilmeisesti liian ohuiden takkien ansiosta :D palasin siis turvalliseen ja paksuun talviparkaan, hah. :p

  VastaaPoista
 2. Loving your red converse :) Cool pics.
  Have a spectacular day,

  xoxo
  http://marinnelle.blogspot.com/

  If you fancy following each other, let me know.

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon säästänyt kaikkia vanhoja (ulkomaalaisia) muotilehtiä, vaikka Cosmot yms. saa kyllä lentää lukemisen jälkeen lehtienkeräykseen. Oon aatellut, että on sitten joskus hauska katsoa, mikä on ollut muotia jne. : D Tosin oon myös säästänyt jokaisen Trendin, joka mulle on tullut ja niitä on tyyliin jo vuodelta 2006, hahah.
  Ja tosi monia merkkejä (siis ruokia : D) muuten valmistetaan nykyään ihan eri tehtaissa kuin luulisi! Aloin tarkkailemaan asiaa (: D), kun olin viime kesänä HK:lla töissä ja siellä mm. pakattiin Pirkka-lihojakin. Oon tän havanhtumisen jälkeen huomannut, että mm. Rainbow-siiderit tulee Laitilan tehtaalta! Jännää :'D

  VastaaPoista
 4. I like all of the pictures, the blog is fantastic :)

  VastaaPoista
 5. Voi noita aikoja ku meki käytii Easter Tournamentis :)

  http://ruusukerotta.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Senja: No höh! Hyvä etten ollut ainoa kenen suunnitelma ei oikein pitänyt, mutta tylsää jos tulit kipeeksi:/

  ML: I love them too;) Thanks!

  Mirka: Aika hassu ilmiö:D Mekin tehtiin Marlilla Lidlin mehuja;)

  Elizabeth:Thank you :>

  SSM: Voi siellä vieläkin käydä, porukka vaan kasaan;)

  VastaaPoista