sunnuntai 6. marraskuuta 2011

pitkästä aikaa..

R: Moikka pitkästä aikaa! Mulla on ollut ihan kamalasti kaikkea tässä viime aikoina, niin en ole ehtinyt yhtään postailemaan.. Tälle viikolle osui kandin tutkimussuunnitelman palautus ja kaksi tenttiä, joten niihin kului oikeastaan pari viime viikkoa. Lisäksi sain vielä tiistaina kuulla että Nokialla tarvittaisiin pikaisesti työntekijöitä, joten tietenkin sitten menin vielä lupautumaan sinne. Loppuviikko menikin töissä ja tenttiin lukiessa. Nyt on onneksi ollut vapaa viikonloppu ja perjantain tenttikin meni ihmeen hyvin siihen nähden, etten oikeen ehtinyt lukea. Niin, ja tiistainen ruotsin tenttikin meni nin hyvin, että eipä varmaan tarvitse opiskella ruotsiakaan enää koskaan..

Photobucket
Photobucket


Tässä vähän viikonlopun fiiliksiä kuvina, olen ottanut rennosti pitkästä aikaa! Kävin perjantaina vihdoin hakemassa H&M:n paketin, joka odotteli pari viikkoa postissa. Mua ärsyttää kun asun virallisesti yo-kylässä, eli paketit menee postiin joka on jossain ihan hemmetin kaukana. Yritin vaihtaa H&M:ltä tilatessa paketin toimituspaikaksi keskustan postin, koska sieltä paketti olisi älyttömästi helpompi hakea, mutta silti se toimitettiin tonne "väärään" postiin. Meinasin jo jättää koko paketin hakematta, mutta hain sen sittenkin (viimeisenä mahdollisena noutopäivänä) kun oli kerrankin auto käytössä. Tilasin aikoja sitten pari paitaa alesta, tuollaisen tummanpunaisen neuleen ja mustan tavallisen kauluspaidan (josta ei saanut millään kunnon kuvaa),  molemmilla paidoilla oli hintaa vaan noin 7 euroa.

Photobucket

Photobucket


Tehtiin eilen poikakaverin kanssa ihan älyttömän hyviä hampurilaisia ja katsottiin vihdoinkin Vettä elefanteille, joka muuten ylitti kaikki mun odotukset! Nyt pitäisi taas jatkaa koulujuttuja, koska huomenna on oman tutkimussuunnitelman esittely (iik, proffa tulee kommentoimaan!) ja lisäksi opponoin yhden ryhmäläisen työn. Kyllä opiskelumotivaatio on ihan uudella tasolla heti kun piti vapaapäivän opiskeluista! En muuten muistakaan koska aiemmin olisi ollut kokonainen päivä ilman mitään koulujuttuja..

Olisiko teillä muuten jotakin postaustoiveita? Mulla alkaa onneksi vähän helpottaa opiskelujen kanssa, niin olisi kiva välillä vähän panostaa tähän blogiinkin. Eli nyt postaustoiveita kehiin!

5 kommenttia:

 1. tsemppiä puurtamiseen! tavallaan huojentavaa lukea, että jonkun muunkin elämä täyttyy koulusta ja tenteistä :D tuntuu, että en enää ees kehtaa kirjoittaa ja valittaa aiheesta oman blogin puolella :D

  ja toi hamppari näyttää herkulliselta , nam!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinne! Mullakin 15. päivä hirveeeeesti stressiä aiheuttanut/aiheuttava tentti... Jokohan sais sen kurssin pois päiväjärjestyksestä?! :O

  millamainen

  VastaaPoista
 3. NAMMMMM budapestejä! Mun äiti on viulunsoitonopettaja ja se saa noita aina 30 rasiaa joululahjaksi oppilailta! Onnelks pääsee taas kohta osingoille :D

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva blogi tämä! :)

  http://coloryourstylee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Senja: Kiitos! Mä oon miettinyt että jaksaako aina opiskeluista kirjottaa, mutta miksipä ei kun se on kuitenkin tällä hetkellä niin iso osa mun elämää.

  Milla: Tsemppiä sullekin!

  Klara: Oonko hei hieman tyhmä, mietin ensin että miten se viulu siihen liittyy..

  Emski: Voi kiitos! :)

  VastaaPoista