sunnuntai 27. marraskuuta 2011

pikkujoulu asu

Photobucket

Photobucket

mekko ja kengät H&M
laukku New Look
korut Glitter & Nelly

R: Tässä olisi mun pikkujouluasu! En saanut ketään ottamaan kuvia kun poikakaverikin oli töissä, joten piti tyytyä kameran itselaukaisimeen. Olen onnistunut hävittämään mun kaukolaukaisimen, sillä olisi varmaan edes vähän paremmin onnistunut tarkennus.. Noo, pitää yrittää etsiä se nyt kun muutan taas pian, veikkaan että se vaan joutui viime muutossa väärään paikkaan. Ihanaa muuten, alle kuukauden päästä olisi edessä neljäs muutto noin 15 kuukauden aikana.. Eipä ainakaan ehdi kertymään mitään turhaa roinaa..

Pikkujoulut oli oikeen onnistuneet, olin jopa baarissa käymässä pitkästä aikaa! Tuli syötyä vuoden ekat jouluruoat, laulettua vuoden ekat joululaulut ja sain vuoden ekan joululahjankin, jee! Tästä alkaa nyt virallisesti joulunodotus, tänäänhän on eka adventtikin. Ei kyllä oikeen tunnu siltä, kun ulkona on ihan kamala syksyinen sää. Olisin halunnut mennä tänään käymään vanhan suurtorin joulumarkkinoilla, mutta eihän siellä tällä säällä varmaan mitään olisi. Toivottavast sade loppuisi edes vähäksi aikaa, että pääsisi käymään kaupassa. Haluan ostaa kynttelikön! Huomasin äsken kun katselin ulos, että tosi moniin naapuritalon ikkunoihin on ilmestynyt tämän viikonlopun aikana kynttelikköjä ja muitakin jouluvaloja! Onko teillä jo joulukoristeita?

6 kommenttia:

 1. Ihana pikkujouluasu! Tuo mekko näyttää paremmalta sun päällä kuin H&M:n nettikaupassa. :)

  Täällä juuri laitettiin jolukuusi koristeineen pystyyn ja muutenkin laitettiin kynttilöitä ja koristeita sinnetänne. :)

  VastaaPoista
 2. ihana asu,hame sopii tosi kauniisti sulle!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis pikkujouluasu! :) Sun jalat näyttää kilometrin mittaiselta, etkö antais mulle vaikka ees 10cm noista? :D

  VastaaPoista
 4. Toi mekko on kiva, munkin pitäisi lähteä vielä viime hetkellä paniikkiostoksille kattelee jos löytyisi jotain uutta pikkujouluihin päälle :)

  Mun olisi tarkoitus laittaa kyntteliköt huomenna, mut etukäteen hiukan jännittää että miten noi kissat mahtaa suhtautua niihin. Toi pentu on niin leikkisä, et pelkään sen jyrsivän kynttelikön johdot katki :O Joulukuusta omaan kämppään en uskalla edes harkita :'D

  -Salla-

  VastaaPoista
 5. Minna: voi kiitos :) oho, joulukuusi jo nyt!

  Anonyymi: kiitos paljon :)

  Viivi: Voi kiitos :) Ja en mä taida sentistäkään luopua ;)

  henna: kiitos kiitos!

  Salla: Kannattaa suunnata paniikkiostoksille H&M:lle!

  VastaaPoista