perjantai 18. marraskuuta 2011

myytä ja vähän muutakinR: Moooii, olenko ainut joka on vähän liiankin jouluisissa tunnelmissa? Tein jo toista kertaa tänä vuonna joulutorttuja ja joulukalenterikin on ostettu! Perustelen näitä kuitenkin sillä, että joulutorttuja on hyvä tehdä nyt, sillä jouluna on niin paljon kaikkea muutakin hyvää syötävää että ei niitä sillon tule syötyä. Ja kalenteri oli pakko ostaa ihan vaan siksi, että toi oli viimeinen Pikku Myy kalenteri Prismassa ja en halunnut ottaa sitä riskiä että ne loppuu. Onhan se siis ihan normaalia että 23-vuotiaalla on suklaakalenteri. Sanokaa etten ole ainut? Mun oli poikakaverin mielestä pakko saada ehdottomasti Myy, sillä ihan ekoilla kerroilla kun tavattiin mulla oli myynuttura (siis melkeen samanlainen kun näissä kuvissa). Nyt siitä myystä on tullut jo käsite. "Mitä tekisin mun hiuksille? -Tee myy".

Tuo asukuvan tapainen on viime sunnuntailta, kun kävin Salossa. Kuvissa näkyvä harmaa takki on ollut syksyn pelastus, oon käyttänyt sitä ihan älyttömästi, mutta se ei ole tainnut silti asukuvissa näkyä. Näihin keleihin tuo alkaa pikkuhiljaa olemaan jo vähän viileä, mutta eiköhän se vielä pikkupakkasissa mene jos on paksu paita alla. Takki (ja laukku joka myös on kuvissa) on molemmat ostettu Lontoon reissulla New Lookista, mietin näiden ostamista tosi kauan, sillä olin siinä vaiheessa jo ylittänyt reippaasti mun shoppailubudjetin. Onneksi kuitenkin ostin, en tiedä miten olisin selvinnyt syksystä ilman niitä. Ja talvesta en ehkä selviäisi ilman kunnon pipoa, joten ostin tänään Seppälästä tuollaisen kivan tupsupipon. Oli pakko keksiä jotain ostettavaa Seppälästä, että sain Cityshopparin -20% alennuksen käytettyä.. Hah, kyllä aina on hyvä syy ostaa jotain!

Nyt mä menen nukkumaan, hyvää yötä! Tai huomenta teille, ihan miten vaan..

PS. Latasin kuvat suurempina kun normaalisti, onko ne nyt liian isoja? Mä en oikeen osaa päättää. Isot kuvat on kivoja, mutta onko noi astetta pienemmät sittenkin parempia..?

10 kommenttia:

 1. Mä ostin joulukalenterin jo Grazin reissulta toukokuussa, eli et oo yhtään ajoissa sen kanssa ;D tosin mun ei oo suklaakalenteri :/ ja joulutortuista oon samaa mieltä, ei niitä aattona jaksa/ehdi kuitenkaan syödä, hyvä nauttia niistä jo etukäteen ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo PikkuMyy kalenteri! :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin samainen Myy-kalenteri odottaa jo avaajaa! E-hei, ei tietenkään lapsellista! ;)

  VastaaPoista
 4. Mä täytän joulun alla 26 vuotta ja mun äiti ostaa mulle edelleen suklaakalenterin, tänä vuonna on vuodossa Dumle. Eli et oo liian vanha suklaakalenterille ;)

  Kuvat näyttää hyviltä ja kivoilta isompana! :)

  VastaaPoista
 5. Haa, mulla on samanlainen joulukalenteri JA pipo. Jee. :D

  VastaaPoista
 6. Eksyin vahingossa blogiinne ja jään ehdottomasti seuraamaan! Isot ja hyvälaatuiset kuvat, selkeä teksti ja ulkoasu ja muutenkin kiva tunnelma teki vaikutuksen. :)

  VastaaPoista
 7. Mä ainakin tykkään isoista kuvista, ei haittaa ollenkaan :)

  Mä mietin eilen vakaasti laittavani kyntteliköt jo ikkunaan, kun naapurissakin on jo jotain jouluvaloja, mut hillitsin sitten itseni. Ehkä sit vasta kuun vaihteessa kuitenkin :) Mut kaupassa katselin kyllä jo joulukalenteria, täytyy miettiä millasen tänävuonna haluaa...

  Ja tosta Myy- jutusta tuli mulle aika hyvä mieli :) Tollaset inside jutut on ihan parhautta :)

  -Salla-

  VastaaPoista
 8. JOULUTORTTUJA <3______<3 (okri mä vihaan noita hymiötiä...)

  VastaaPoista
 9. + mun typoja ahahhaahahah :D

  VastaaPoista
 10. Tuisku: No sä oot ollu ajoissa, on varmaan hieno kalenteri :)

  Reetta: Onhan se :)

  Heidi: Ei enää montaa päivää että saa avata!

  Tupu: Aijaa :) Eli hyvällä omalla tunnolla voin vielä monta vuotta ostaa kalenterin..

  Anonyymi: Sulla on hyvä maku!

  Oona: Jee kiva kuulla :) kiitos!

  Salla: Nyt voisi jo laittaa kyntteliköt!

  Klara: :D hahahaa

  VastaaPoista