tiistai 15. marraskuuta 2011

Monday

J: Tänään alkoi kenkäviikko, eli yritän vieroittautua converseista. Paras tehdä se pian, sillä kohta saattaa tulla jo lunta.. Tämä päivä alkoi oikein lupaavasti, aamulla (tai siis kahdelta) yliopistolle lähtiessä jalkaan päätyi H&M:n harmaat kiilakorot. Ostin ne vuosi sitten ja ne olivat vuosi sitten tosi kovassa käytössä.. Tänä vuonna harmi kyllä jäänyt vähän vähemmälle! Illalla kauppareissulle ja treenimatkalla vaihtuikin sitten jalkaan ne tutut ja turvalliset converset, mutta se on ihan sallittua!


En nyt jaksanut kuvata ulkovaatteita, vaikka päällä ollut takki ei olekaan vielä täällä blogissa vilahtanut.. Pelkästään sisävaatteiden kuvaamisen kului ihan liikaa aikaa ja lopputulos ei todellakaan ollut mistään parhaasta päästä. Ideana olikin kuvata pääosin noita kenkiä, joten koittakaa kestää huonoja kuvia!
Yksi (ja melkeinpä ainoa) syy, miksi haluisin tällä hetkellä omistaa poikakaverin, olisi tuo asukuvien ottaminen. Voisin nakittaa Sen Täydellisen Miehen siivouksen ja ruuanlaiton lisäksi ottamaan mun asukuvat, haha! Eihän niitä miehiä mihinkään muuhun sitten tarvitsekaan.

Taidan nyt mennä nukkumaan.. Olen ihan yliväsynyt ja hihittelin äsken yksin täällä erästä todella tyhmää juttua. Muutenkin on ollut todella outo päivä, siitä voi syyttää varmaan viime yön alle kuuden tunnin unia ja kahvilakkoa, jonka seurauksena oon ollut ihan tokkurassa koko päivän. Jos ensi yönä nukkuisin vähän enemmän.. Hyvää yötä kaikille!

Ps. Aloittiko joku muu kenkäviikon?

2 kommenttia: