tiistai 1. marraskuuta 2011

lokakuun shoppailuja

R: Lokakuussa ei kamalasti tullut shoppailtua, osittain siksi ettei ollut kamalasti rahaa tuhlattavana ja osittain ihan siksi ettei pahemmin ollut edes aikaa kierrellä kaupoissa.

vaatteet 19,95e

kengät 10e


laukut 0e


asusteet 15,95e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 0e


muut 6e Vaatteita en ostanut kun nuo housut, jotka muuten on ollut aika kovassa käytössä! Converset ostin lahjakortilla ja itselle jäi maksettavaa vaan 10 euroa, eli edullisesti sain. Tässä kuussa taisin jäädä shoppailussa voiton puolelle reilusti, kirppikseltä saatiin aika hyvin rahaa! Eli kiitos vaan kaikille ketkä kävi meidän pöydästä tekemässä ostoksia. Ajattelin että niillä rahoilla voisin palkita itseni ja ostaa jotain kivaa. Oonkin ansainnut pienen shoppailuhetken kun olen niin ahkerasti opiskellut viime aikoina! Piti itseasiassa tänään jo mennä vähän kiertelemään kauppoihin, mutta ruotsin tentin, työhaastattelun ja asioiden hoitamisen jälkeen oli niin kova nälkä ja väsymys että lähdettiin vaan subwayn kautta kotiin.

Tein äsken vuoden ekat joulutortut, nyt voisin keittää glögiä ja aloittaa virallisesti joulun odotuksen.. Ensi kuussa on jo joulu!

7 kommenttia:

 1. Ooo, mäki voisin joku päivä juoda glögiä.. pääsis oikeen joulutunnelmaan ;)

  (ja oot ollu hyvin säästeliäs shoppailija, hyvä riikka ;)

  VastaaPoista
 2. WoWWW!! I love this blog, I follow you!!
  XOXO!!
  http://tour-quesa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mä en uskalla edes laskea mun shoppailuun kuluttamaa määrää.. Ei ne nyt satoja euroja kuukaudessa ole mutta silti saan hepulin joten parempi olla laskematta :D

  VastaaPoista
 4. Oi, glögiä ja joulutorttuja... Mulle ei oo tullut mieleenkään sellaisilla herkutella, mutta kyllä parin viikon sisällä pitää ekat glögit juoda :)

  VastaaPoista
 5. Erittäin ihailtavaa! pitääkin tästämennä tarkistaan että onko toi 2v sit ostettu luumuhillo vielä hengissä vai joko se on ite kävelly pois sieltä jääkaapista.....

  VastaaPoista
 6. Tuisku: Joo oon ylpee itsestäni :D

  Irene Mongil: thanks!

  Senja: olosuhteiden pakosta.. :D

  Reetta: heh, no ehkä parempi sitten!

  Annika: suosittelen :)

  Klara: heh, kandee ostaa uutta :D

  VastaaPoista