tiistai 15. marraskuuta 2011

Lissabon vai Budapest?

Help! Ollaan suunniteltu Riikan ja äitin kanssa jotain lyhyttä kaupunkilomaa kevääksi. Nyt ollaan päädytty kahteen kaupunkiin, joko Lissabon tai Budapest, eikä osata päättää kumpi olisi kivempi! Mä oon ehkä Lissabonin kannalla, mutta sinne kestää lento hieman kauemmin ja lyhyellä lomalla olisi kiva päästä nopeasti perille..


 Budapest

Lissabon
Kuvat täältä

Kumpaa kannatatte? Kokemuksia?

8 kommenttia:

 1. IIIIIII mä en osaa sanoa juuta enkä jaata koska itekkin painin samojen ongelmien parissa! Mulla ois listalla vielä Lontoo, koska en oo sielä vielä koskaan käynyt (!!!!!!)

  VastaaPoista
 2. mä oon ollu budapestissa pari vuotta sitten ja tykkäsin paikasta ihan älyttömästi! :)

  VastaaPoista
 3. Lissabonista en tiedä, mutta Budapestissä kävin v. 2006. Oli tosi kaunis ja ystävällinen kaupunki, ja ainakin silloin vielä siellä oli varsin edullista syödä ja shoppailla. Ääneni menee siis Unkarille :)

  VastaaPoista
 4. Budapestissa olen käynyt ja oli kyllä mielenkiintoinen kaupunki: paljon nähtävää, mielenkiintoinen arkkitehtuuri, ihmiset oli tosi ystävällisiä jne... Mitään huonoa sanottavaa kaupungista en oikeastaan edes keksi.

  Lissabonkaan tuskin on huono vaihtoehto - kulttuuria ja nähtävää riittää varmasti sielläkin. Lissabon on jo pitkään kuulunut myös omiin matkahaaveisiini.

  Veikkaan, että Budapestin reissu tulee kyllä edullisemmaksi, koska Budapestiin saa halpoja lentoja, mutten ole vielä löytänyt kovin edullisia lentoja Lissaboniin (jos joku sellaisista tietää, voi tulla vinkkaamaan blogiini :D). Molemmat kyllä varmasti hyviä vaihtoehtoja, it's up to you. :)

  VastaaPoista
 5. En ole käynyt kummassakaan mutta mä lähtisin ehdottomasti Lissaboniin. Siellä saattaisi olla lämpimämpi ja jotenkin mun mielestä Etelä-Eurooppalaisessa kulttuurissa on jotain kiehtovaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista, meidän pohtiminen jatkuu edelleen;)

  VastaaPoista
 7. Mä en myöskään ole käynyt kummassakaan, mutta äänestäisin Budapestiä, kun se on lähempänä. :D

  VastaaPoista
 8. Velma: Jep, lentomatka olisi kyllä lyhyempi.. Taidetaan kuitenkin mennä Lissaboniin!

  VastaaPoista