tiistai 22. marraskuuta 2011

Lentoon!

J: Tänään tuli taas iloisia uutisia halpalentoyhtiöiltä, kun Norwegian ilmoitti laajentavansa toimintaansa Suomessa ja muissa pohjoismaissa. Pian Helsingistä lennetään aikaisempien kohteiden lisäksi myös Korfulle, Rhodokselle, Mallorcalle ja Pariisiin. Ihan loistavaa, että halpalentoyhtiöt alkavat löytää tiensä suurien kaupunkien lisäksi myös pienemmille lomasaarille, kuten vaikka Korfulle. Myös Pariisi kuulostaa hyvältä! Easyjet lopetti Pariisin reittinsä jokin aika sitten, joten aivan loistavaa, että saatiin toinen halpalentoyhtiö tilalle. En ole koskaan ollut Pariisissa ja se kieltämättä houkuttelisi hieman. Norwegian uudet reitit avautuvat ensi maaliskuussa ja liput tulevat myyntiin jo huomenna! Jos ei olisi jo paria reissua tiedossa ja tilin saldo näyttäisi hieman paremmalta, niin arvatkaa vaan lähtisikö Pariisin lennot varaukseen aika nopeasti..


Toinen loistava uutinen on parin viikon takaa. Silloin Ryanair ilmoitti aloittavansa lennot Lontooseen, Brysseliin, Malagaan ja Barcelonaan TURUSTA. How cool is that?? Ollaan Riikan kanssa aina haaveiltu, että Ryanair alkaisi lentämään Tampereen ja Lappeenrannan lisäksi myös Turusta. Ja nyt se sitten tapahtuu! Lennot ovat jo myynnissä.. Katselin äsken, että toukokuussa Turusta Lontooseen pääsee 75€:llä ja Barcelonaan hieman yli 100€:llä..


Kuvat 1 & 2

Norwegianin uutinen on luettavissa täältä ja Ryanairin täältä. Kuten jo sanoin, ollaan Riikan kanssa aika innoissamme.. Norwegian lennot mahdollistavat entistä halvemmat omatoimireissut Kreikan suuntaan (island hopping!) ja Ryanairilla tulee varmasti käytyä Lontoossa.. Myös Brysseli kiinnostaa, ja ties millaisen rakkaussuhteen kehitän Barceloonaan joulukuun matkan aikana, joten hyvä, että sinnekin pääsee nykyään helposti läheltä.. Ja halvalla, sillä hinta ratkaisee!

Mitäs mieltä siellä ollaan halpalennoista?

13 kommenttia:

 1. häiritsee kun oot kirjottanu norweigian vaikka se on norweigan :D no sama se :p itekin kirjotin aluks väärin ja nyt kuun viimein osaan sen, niin häiritseee jos joku muu kirjoittaa väärin :D

  VastaaPoista
 2. se kirjoitetaan norwegian..

  VastaaPoista
 3. Korjasin ne jo ennen tuota Anonyymin kommenttia. :O

  VastaaPoista
 4. "Riikka sanoi...
  häiritsee kun oot kirjottanu norweigian vaikka se on norweigan :D no sama se :p itekin kirjotin aluks väärin ja nyt kuun viimein osaan sen, niin häiritseee jos joku muu kirjoittaa väärin :D"

  :D hahaha, kaikista pahinta on kun pätee jollekin ja sitten ite failaa homman :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Saattaa olla että Riikan kommentissa on ihan vaan kirjotusvirhe! Nooo, nyt on oikeen ainakin tekstissä niin kaikki voi palata asiaan ;)

  VastaaPoista
 6. Ei vitsi,mä just eilen höpötin tästä mun poikaystävälle ihan innoissaan!:) Ihan superia.Barcelona ja Malaga molemmat houkuttelis kyllä ja miksei lontookin.

  VastaaPoista
 7. Noh, lentopelkoisena kammoan halpisyhtiöitä. Mä suostun vain Finnairin ja Lufthansan kyytiin, toistaiseksi. Olen kuitenkin alkanut lämpenemään tuolle Norwegianille, tutuistuin joku aika sitten niiden sivuihin ja vakuutuin turvallisuudesta ja laadusta :)

  Mahtava tuo Mallorca uutena reittinä, rakastan sitä paikkaa ja mahtia jos sinne alkaisi päästä edullisesti :)

  VastaaPoista
 8. Aaaa rakastan Barcelonaa, kävin siellä kesällä ja haluun heti uudestaan. Tosin nyt on sen verran paljon reissaamista tiedossa, ettei ihan hetkeen (eli noin vuoteen) oo mitään zäänssejä lähteä, mutta silti, ihan mahtavaa nuo rynskin uudet kohteet!!

  VastaaPoista
 9. Huh, ei tälläsista saa kertoa, kun on jo valmiiks kauhee matkakuume ja hinku päästä pois tän kylmyyden keskeltä!! :D

  VastaaPoista
 10. hei kuullostaa tosi hyvältä! ite oon haaveillut lontoon tai pariisin matkasta pidemmän aikaa ja nyt parani mahdollisuudet molempiin kerta heitolla, vau!

  VastaaPoista
 11. Helsingistä Pariisiin kuulostaa hyvältä, mutta riemu repeää todellakin siitä, että nyt pääsee Turustakin jo suoraan Barceloonaan. Rakastuin Barceloonaan edellisenä kesänä ja nyt voisi suunnitella hyvällä omallatunnolla uusintareissun sinnen jossain vaiheessa :)Ja Lontoo on mua kutsunut jo pitkään, eli huippista että nyt sinnekin pääsee Turusta ja halvalla! Jei!

  -Salla-

  VastaaPoista
 12. Heh, me lennettiin juurikin Norwegianilla sinne Kanarialle :)

  VastaaPoista
 13. Annika: Niin todellakin houkuttelee;)

  Reetta: Lentopelko ei oo kiva juttu! :/ Mä taas ajattelen, että kaikki ne koneet on yhtä turvallisia..

  Miffa: Ehkä joskus pääset sinne vielä uudestaan:)

  jutta. sorry:D

  Senja: Jep! Sit vaan lentoja varailemaan!

  Laura: Aijaa! Miltä yhtiö vaikutti?

  VastaaPoista