keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kenkäpohdintaa

J: Heippa kaikille! Mun köyhästä elämästä kertoo jotain se, että olin tänään ihan innoissani terveystiedon demosta.. Sain edes hetkeksi ajatukset pois huomisesta tentistä, joka on muuten viimeinen pariin viikkoon! Huh! Mut ei tenteistä enempää, vaan siirrytään päivän (tai oikeastaan aamun) asuun.. Samainen yhdistelmä hieman muunneltuna on toiminut parina muunakin päivänä tässä lähiaikoina.

takki ja neule H&M
housut Forever 21
laukku Bershka
huivi Bikbok
tennarit Converse

Oon tässä tehnyt pari huomiota säähän ja mun pukeutumiseen liittyen. Ensinnäkin, hain varastosta vasta eilen kassin, joka sisälsi suurimman osan hansikkaista, pipoista ja kaulahuiveista. Talvitakki jäi sinne vielä. Ja nyt on marraskuu? Viime vuonna tähän aikaa oli jo lunta. En varmaan olis muuten edes hakenut niitä, mutta en kehdannut enää lainata lapasia (miespuoliselta) lenkkikaverilta!
Toinen huomio on se, että olen käyttänyt noita converseja jostain maaliskuun alusta tähän saakka melkein päivittäin. Tai ei ihan, mutta kerran viikossa ainakin. Niin kevään nollakeleissä kun kesän helteilläkin! Kuka siis väittää, että Suomessa pitää olla joka vuodenajalle omat kengät? Onhan niitä ihan kiva omistaa, mutta jotenkin noi converset aina päätyy jalkaan..

Tuohon edelliseen liittyen.. Olen vähän suunnitellut, että pitäisin kenkäviikon! Eli joka viikonpäivänä eri kengät!  Ideana olisi vieroittaa itseni converseista.. Kenkäviikko voisi alkaa vaikka ensi maanantaina. Ja HEI, mäpäs haastan teidät kaikki muukaan siihen! ;) Jos ei omista niin monia syksyyn sopivia kenkiä, niin voi vaihtoehtoisesti koittaa olla pitämättä kahtena päivänä peräikkäin samoja kenkiä..

Miltä kenkäviikko kuulostaa?

10 kommenttia:

 1. Kenkäviikko kuulostaa kivalta :) Laita toki kuvia sitten päivän kengistä ;)

  VastaaPoista
 2. Kenkäviikko kuulostaa hyvältä. :D Liian helposti laittaa aamuisin vaan ne samat kengät mitkä oli edellisenäkin päivänä. :D

  VastaaPoista
 3. Toi kenkaviikko on hyvä idea! Pitäs vamaan itsekin koittaa joskus jotain tollasta, kun tulee kanssa suunnilleen 90-prosenttisesti aina vaan käytettyä samoja popoja..

  VastaaPoista
 4. tykkään neuleesta!

  VastaaPoista
 5. Jhoooo! KENKÄVIIKKOA kannatetaan! Mulla on melkein aina muutenkin "kenkäviikko" niin en jaksa itse toteuttaa. tai siis kun toteutan sitä enivei joka tapauksessa :D

  VastaaPoista
 6. Hei toi kuulostaa loistavalta! Ite oon ihan jumissa yksiin kenkiin, joten kai tota vois testailla. ;-)

  VastaaPoista
 7. hei aika hauska juttu kun mä pohdiskelin tätä samaa juuri äsken oman blogin puolella mutta takeista :D ! vaikka sama juttu mullakin, conssit lähes aina jalassa. ne vaan on niin mukavat, helpot ja sopii kaikkeen!

  VastaaPoista
 8. Jonna: Joo, laitan!

  Lotta: Niinpä! Jos tällä viikolla vähän ryhdistäytyisi;)

  Irina: Kenkäviikko tulee!

  Maya: Kannattaa:)

  Anonyymi: Kiitti:)

  AnsQ: Aijaa:D

  Petra: Juu, vähän vaihtelua:)

  noraa: testaa ihmeessä!

  Senja: Niinpä.. Jos tällä viikolla käyttäis toisia consseja;)

  VastaaPoista