torstai 10. marraskuuta 2011

heijastaa

R: Kai te olette jo muistaneet kiinnittää heijastimet takkeihin (tai laukkuihin tai ihan mihin vaan)? Löysin Maian blogista linkin heijastinkauppaan, jossa myydään ihan tajuttoman kivoja heijastimia! Tekisi kamalasti mieli tilata, vähän vaihtelua niihin tylsiin mainosheijastimiin jollaisia omistan..


Mallistosta löytyi mm. Eero Aarnion ja Paola Suhosen suunnittelemia heijastimia, eikö olekin kivoja? Mun suosikki on tuo alimpana oleva tuplasulkaheijastin. Sehän on kun joku koru, sopisi hyvin vaikka laukkuun roikkumaan. Olen ollut viime aikoina aika kiltti, että jos vaikka joulupukki toisi mulle tuollaisen?

Kuvat: Heijastinkauppa.fi

12 kommenttia:

 1. Mulla on tuo bambiheijastin pinkkinä mutta en ole vielä muistanut takkiin kiinnittää, kannattaisi kyllä!

  VastaaPoista
 2. noi sulkaheijastimet on tosi kivan näkösiä, mä haluan kans!

  VastaaPoista
 3. Noita sulkaheijastimia on ainakin Turun Stockmannilla! :) Siinä koruosaston kassalla! :P Vinkvink! Omani olen jo hakenut!

  VastaaPoista
 4. Ja vieläpä muuten useamman euron halvemmalla! :P

  VastaaPoista
 5. Heeei, mikä sattuma! Mä löysin kanssa tieni tonne samaan heijastinkauppaan ja bongasin sieltä just sopivat heijastimet sulle, Jennalle, Tuulalle ja Tuiskulle. :D Arvasin, että sä ja Jenna tykkäisitte just noista sulista. Olisin varmaan tilannutkin ne jo, jos ne ei olis ollu ihan niin kalliita ja oisin vielä löytänyt Ellille, Elinalle ja Oonallekin sopivat heijastimet jostain. :D

  VastaaPoista
 6. hihii! kiva et mustaki on jotai hyötyy :D toi tuplasulka heijastin on kyl ollu ihan sika kiva, tykkään hirmusesti! :)

  VastaaPoista
 7. Vitsit, tosi kivoja kyllä nuo kaikki. Katselin kanssa kaupassa uutta heijastinta, mutta silloin ei tarttunut matkaan. Tuollaisen sulkaheijastimen voisi melkeenpä mennä kotiuttamaan :)
  -Salla-

  VastaaPoista
 8. Ihania! Mun on miljoona kertaa pitänyt ostaa heijastin, mut en koskaan muista! Tulee aina silloin mieleen, kun on illalla lähdössä lenkille... Ehkä pitää joku päivä käydä katsomassa tuolla Stockmannilla, jota täällä suositeltiin : >

  VastaaPoista
 9. Reetta: kannattaa ;)

  Riikka: Niinpä!

  Anonyymi: hei vähän kiva, kiitos vinkistä!

  Riina: Aijaa! :)

  Maia: juu kiitos vinkistä :)

  Salla: Kaupoissakin on näkynyt yllättävän kivoja tänä syksynä!

  Mirka: Joo sama! Mä ajattelin mennä käymään stockalla ke kun tulee palkka ;)

  VastaaPoista
 10. Mulla on jo jonkun aikaa ollu mahti heijastin, mut en oo vielä muistanut kiinnittää sitä. Ostin syksyllä Poola Katarynan korvikset, joista toinen vähän hajos ja ne sieltä sitten lähetti mulle ihanan lintuheijastimen, kun olin lähettänyt palautetta :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania! Etenkin rusetti ja nuo sulkajutut! :)

  VastaaPoista
 12. Miffa: Aijaa, vähän hyvää palvelua :)

  Rosa: niinpä!

  VastaaPoista