perjantai 25. marraskuuta 2011

getting ready


R: Täällä valmistaudutaan pikkujouluihin! Oon kerrankin ajoissa (melkeen) valmis, niin ehdin kirjottelemaan kuulumisia ennen lähtöä. Tänään on siis meidän ainejärjestön pikkujoulut, jotka muuten on näillä näkymin mun tämän talven ainoat pikkujoulut, höh. Pitäisi varmaan yrittää kehittää jotkut omat pikkujoulut vielä joulukuun aikana..

Mun tämän hetken suurin ongelma on se, laitanko tavalliset mustat sukkikset vai primarkin sydänsukkikset.. Pitäisi varmaan testata kummat sopii mekon kanssa paremmin, mutta mun tuurilla rikon ne siinä sovitellessa. Tällä hetkellä olen ehkä päätymässä tavallisiin sukkiksiin, ne on vähän paksummat niin en jäädy heti kun joudun tonne myrskyyn kävelemään. Toiseksi suurin ongelma on se, otanko järkkärin vai pokkarin. Järkkärilla ja salamalla saisi kunnon kuvia, mutta sitten joudun ottamaan isomman laukun.. Äää, onpas taas vaikeaa.

Mä taidan nyt laittaa itseni lähtövalmiiksi, vaikka turha varmaan hiuksia on yrittää laittaa kun ne kuitenkin sekottuu tuolla tuulessa. Pitääkin ottaa kaikki ilo irti tästä vapaasta illasta, huomenna jatkuu taas kandin teorian kirjoittaminen, kun palautus on jo maanantaina.. Hauskaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. kivaa iltaa sulle! mekko on tosi nätti

  VastaaPoista
 2. Hei, jos me ehdittäis viettää niitä yksiä tupareita ennen joulua, ni nehän vois olla pikkujoulut! :) Mut saa nähä onnistuuko, aika menee niin kauhean nopeasti. -Piitu

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos!

  Tereza: thanks ;)

  Sassi: thanks!

  Piitu: Ois älyttömän kiva jos ehtis vielä ennen joulua näkee! Mut mulla on ainakin muutama tosi laaja tentti tulossa ja toi kandi työn alla, että ei taida olla aikaa :( hööh. Eikä ole tuparikutsua tullut ;)

  VastaaPoista
 4. i like these pics!!!!
  On my blog there’s a fashion competion!! don’t miss it!! 8)
  You can win the title of “most fashinable comment” and a special mention.
  if you like my blog follow me!! I always follow back <3

  http://www.asipoffashionbaby.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. a sip of fashion baby: thanks! I'll visit your blog.

  VastaaPoista