maanantai 24. lokakuuta 2011

väripilkkuja ja matkailun sosiologiaa


housut ja kaulahuivi H&M
paita Gina Tricot
laukku New Look
kengät Nelly
takki Primark
sormukset JC, Superupee

R: Tässä olisi mun lauantain asu! Ja itseasiassa aika samantyylistä on ollut päällä muinakin päivinä. Tykkään kamalasti että syksyisen tummassa asussa on jokin värikäs yksityiskohta (tai useampikin!), piristää kivasti. Henkkamaukan viininpunaiset samettihousut on ihan älyttömän kivat, onneksi löysin ne.

Olin tänään viiden tunnin matkailun sosiologian luennolla, oli ehkä kiinnostavin luento ikinä! Siis ei voi olla huono luento jos luennoitsija näyttää mm. Ryanairin lentoreittejä (matkakuume kasvoi) ja keskusteltiin esim. siitä mikä toimi motivaattorina viimeisemmällä omalla lomamatkalla. Älyttömän kiinnostavaa oli, pakko myöntää että tuli kyllä sellanen olo että olenko vähän väärällä alalla, matkailutiede voisi olla kiinnostavaa. Mietin että voisin yrittää graduvaiheessa ottaa sivuaineeksi matkailutieteen, vaikka se ei ihan sitä omaa alaa kuitenkaan olekaan. Mun matkakuume kasvoi sen verran tuolla luennolla, että selailin äsken melkeen tunnin matkoja, houkuttaisi kamalasti lähteä jonnekin joulun jälkeen. Huomenna jatkuu matkailun sosiologian intensiivikurssi, toivottavasti olisi yhtä kiinnostavaa. Mä jatkan nyt kandin tutkimussuunnitelmaa, moikka!

11 kommenttia:

 1. upee asukokonaisuus :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. toi luento kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 3. sun hiukset näyttää tosi kivalle! ja ihana asu :)

  http://playintheglobalbeat.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiva asu! Tosi ihanan värinen toi huivi.

  millamainen

  VastaaPoista
 5. Vitsit, kuulostaa kyllä kiinnostavalta aiheelta. Itsekin oon miettinyt, että olisi kiva kahmia vielä uusia sivuaineita, mut toisaalta pääaineopinnot vie niin hurjasti multa tällähetkellä aikaa ja energiaa, ettei ole kauheasti järkeä... Ehkä mä vielä kuitenkin ehdin, vaikka vaan pari vuotta on enää yliopistoa jäljellä :)

  VastaaPoista
 6. nuo sammarit on just sellaset joita oon etsinyt kaikkialta :oo siis täydelliset <333

  VastaaPoista
 7. anna: kiitos!

  anonyymi: se oli :)

  Henna: kiitos ja kiitos!

  Milla: kiitos, mäkin oon tosi ihastunut tohon väriin.

  Salla: Mullakin on vaikka mitä kokonaisuuksia joita haluaisin käydä, onneksi sitten graduvaiheessa voi vielä jotain tehdä!

  Reetta: kiitos paljon!

  NJJ: Äkkiä sitten H&M:ään.

  VastaaPoista
 8. Moikka, bongasin tän blogin ihan sattumalta googlettamalla matkailun sosiologia :D en itse päässyt noille intensiiviluennoille mutta aijon tenttiä kyseiset luennot materiaalien pohjalta. Sanottiinko luennoilla tentistä jotakin erityistä? heh.. :D

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Hyvä tuuri :D Ja ei siellä mitään erikoista oikeestaan sanottu, mä en itsekään ollut ihan koko aikaa luennoilla, oli aika tuskaa kun piti 7h päivässä istua pienessä luentosalissa, joka oli ihan täynnä. Mä en ehtinyt oikeen lukemaan tenttiin ja sain silti ihan hyvän arvosanan, että kunhan niitä moodlessa olevia materiaaleja lukee niin hyvin menee!

  VastaaPoista
 10. Kiitos ja kumarrus, aika yleisluontoisia asioita näyttää olevan :)

  VastaaPoista