lauantai 1. lokakuuta 2011

UGGUGGUGG

J: Oon tässä jo jonkin aikaa, itseasiassa tammikuisesta Nykin matkasta saakka, suunnitellut Uggien ostoa. Nykissä kuolailin niitä aika monessakin paikassa, mutta lopulta päädyin ostamaan Century21:sta feikit, jotka ei ole muuten vieläkään päätynyt jalkaan saakka. H&M:n feikit taas kulutin kirjaimellisesti puhki viime talvena.. Joten jotkut pitäisi tilalle saada!

Selailin aikani kuluksi Spartoon UGG tarjontaa, jos vaikka seuraavan yhteistyöstä saadun lahjakortin kuluttaisi niihin.. Löysinkin aika monet kivat, tässä mun top3 kengät:

Jos tilaisin jotkut, niin päätyisin todennäköisesti mustiin classic mallisiin tai sitten pitkävartisiin vaaleisiin. En tiedä miksi, mutta inhoan mustia pitkiä. Niistä tulee jotenkin kumisaapas fiilikset! Beiget napilliset olisivat myös aika kivat, ja vähän halvemmatkin kuin pitkät. En varmaan ikinä tule tilaamaan mitään näistä, koska en kuitenkaan osaisi päättää mitkä haluan. Saisinko ne kaikki?  Toki yhdetkin kelpaa, jos joku haluaa ne mulle lahjoittaa.

Oikeasti ainoa ongelma tilaamisessa on  niiden älytön hinta! Toki ne on varmaan paremmat jalassa kun jotkut feikit, kestävämmät ja siistimmät, mutta silti yli 200€ kengistä on paljon. Ja jotenkin musta tuntuu, että noissa Uggien hinnassa on aika paljon "ilmaa", eli pelkkä merkin imago tuo hintaa lisää.. Mutta olis ne silti aika kivat, eikö olisikin?

5 kommenttia:

 1. Moikka! :-)
  Vooi, että ihastuin noihin napillisiin kenkiin, tosin hintaa niillä on aika paljon... Mutta ainahan voi toivoa ainakin!:-)

  -weeka-

  VastaaPoista
 2. Tietysti noiden kenkien hintaa nostaa jonkin verran tuo merkkikin, aivan varmasti. Mutta kyseessä on kuitenkin aidosta lampaannahasta valmistetut kengät eli varmasti myös materiaalista/laadusta joutuu noissa kengissä maksamaan :)

  Mutta jos UGG Australian uggien hinnat eivät ihan tunnu budjettiin sopivalta, kannattaa harkita EMUn uggien ostamista. Käsittääkseni nekin on lampaannahkasta valmistettu, mutta hieman halvemmat kuin UGG Australian uggit :)

  VastaaPoista
 3. Oli aidot tai ei niin musta ne näyttää halvoilta, eikä missään nimessä 200 euron arvoisilta, vaikka ovatkin laadukkaista materiaaleista tehtyjä. En siis tarkoita sitä, että olisivat huonosti valmistettu, vaan siltä etteivät ne ole missään nimessä mielestäni 200€ arvoisten kenkien näköiset. vaikeasti selitettävissä :) Jotenkin muutenkin mennyt maku, kun teinit talsii tuolla pitkin katuja niillä ja lähestulkoon jokaisella nilkat ihan rimpulat ja kengät kuluneet vain toiselta puolelta pohjaa! :D Näyttää niin pöhköltä! :) mutta ei sillä, etteivät sinua pukisi tai että nilkkasi olisivat vempulat :D

  VastaaPoista
 4. mulla on ruskeet lyhytvartiset uggit ja hinnasta huolimatta ne on ihan täydelliset jalassa! ne on vahvempaa materiaalia, eikä kulu tai taitu vinoon käytössä niinko anonyymi yllä sanoiki. ja sisällä olevasta pehmeestä karvasta puhumattakaan, ihan täydellisyyttä.

  emut tai shepherdit on molemmat laadukkaita mut halvempia vaihtoehtoja! :)

  VastaaPoista
 5. weeka: Jep, aina saa haaveilla! :)

  Anonyymi: Jep, oot oikeassa. Oon joo kuullut kehuja EMUista! Pitäisi varmaan tutustua niidenkin valikoimaan, ennen kun menen tilaamaan mitään.. Jos nyt edes tilaan!:)

  Anonyymi: Nojoo, ne feikit ainakin menee heti huonoksi.. Ja onhan se totta, että ne vähän "tuhoaa" jalkoja, jos paljon käyttää! Mutta uskoisin, ettei ne mulla olisi ihan joka päivä käytössä, eli tuskin kauheasti pääsisi kulumaan;) Mutta tosiaan ymmärrän sun pointin!

  Milla: Kiva kuulla :) Noihin emuihin pitäisi kyllä tutustua..

  VastaaPoista