lauantai 1. lokakuuta 2011

these boots are made for walking

Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Mun uudet kengät tuli! Ei ole varmaan ikinä ennen ollut Nellyllä näin nopea tilaus, tilasin kengät maanantaina ja jo torstaina kengät oli noudettavana Postista. Jee! Olen tosi tyytyväinen näihin, ihan sellaiset kun toivoinkin. Yhden käyttökerran perusteella nämä on jalassakin tosi hyvät. Nämä tuo sitä kaivattua vaihtelua mun syyskenkävalikoimaan, viime viikot olen kulkenut lähinnä joko mustilla tai valkoisilla Converseilla. Muistakaa muuten, että llä* on vielä huomiseen asti kaikki tuotteet -15%. (*=mainoslinkki).

Mä taidan laittaa loput tavarat nyt kasaan ja otan suunnaksi Helsingin. Tiedossa olisi rentoa hengailua kivojen tyttöjen kanssa. Ihanaa että saa yli vuorokaudeksi unohtaa kaiken opiskeluun liittyvän. Rentoa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti