keskiviikko 12. lokakuuta 2011

syyskuun ostoksia

R: Melkeen unohdin julkaista syyskuun shoppailusaldon! Tältä näyttää mun syyskuun shoppailut:

vaatteet 41,95e

kengät 44e


laukut 3e


asusteet 0e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 12e


muut 32e 

Olen ihan tyytyväinen syyskuun shoppailuihin, ei tullut ostettua mitään turhaa, vaan kaikki ostokset olivat tarkkaan harkittuja! Toi muut tarkoittaa muuten hampaidenvalkaisuliuskoja, jotka tilasin IsoSmileltä. Nyt on taas mukavampi hymyillä kun on valkoisemmat hampaat! Vaatteita en syyskuussa ostanut paljon, kollaasissa olevat housut ostin Liettuasta ja tässä postauksessa vilahtaneen hameen H&M:ltä. Oli muuten ensimmäinen hameostos moneen vuoteen..

Laitoin noi saappaat tohon kollaasiin, vaikken niistä itse mitään maksanutkaan, kiitos äitin. Saappaat on muuten mustien conversejen lisäksi mun ehkä tän hetken eniten käytetyin kenkäpari, paljon helpompi laittaa ne sadesäällä jalkaan kun esim. jotkut tennarit joiden kastumista täytyy koko ajan varoa. Heh, en olisi muutama vuosi sitten uskonut kirjoittavani em. lausetta.. Pitää toivoa että saappaille ei lähiaikoina tulisi niin paljon käyttöä, tilasin nimittän Spartoo yhteistyöstä saamallani lahjakortilla punaiset Converset, joita haluan päästä tänä syksynä vielä käyttämään!

3 kommenttia:

 1. I love the blue jeans :)
  http://cupcakesandtreacle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hei kerro ihmeessä enemmän tosta hampaiden valkaisujutusta, koska olen itsekkin miettinyt kyseistä tuotetta. Kahvin ystävä kun olen :)

  VastaaPoista
 3. Lidiya: me too ;)

  Salla: Oon testannut niitä ennenkin, lisää juttua löytyy täältä: http://kaksiyhdenhinnalla.blogspot.com/2010/11/tavoitteena-valkoiset-hampaat.html

  Kahvia ei kannata valkaisun aikana juoda, eikä sitä suositellakaan. Kamalaa kun tuntuu että hampaat tummuu nopeasti nyt kun juo päivittäin kahvia ja vielä pepsi maxia sen lisäksi..

  VastaaPoista