maanantai 10. lokakuuta 2011

syksyn värejäR: Tässä muutama viime viikkoina tehty ostos. Tein molemmilla Helsingin reissuilla tasan yhden ostoksen, ensimmäisellä reissulla ostin Monkin kännykkäkotelon ja toisella H&M:n sinapinkeltaisen huivin. Ihastuin tohon kännykkäkoteloon kun näin sellaisen Jennalla ja oli pakko ostaa samanlainen. On tuo kyllä tosi kätevä, aina pelkään että kännykkä saa kolhuja laukussa. Hintaa tällä olu 6 euroa, ei paha hinta siihen nähden että kolhun saaneen koskestusnäytön korjaus tulisi huomattavasti kalliimmaksi.

Keltaiseen kaulahuiviin ihastuin pari viikkoa sitten kun näin niitä Turun H&M:llä. Jätin sen kuitenkin jostain ihmeen syystä ostamatta ja kun seuraavana päivänä meinasin mennä sen ostamaan ne oli loppu. Kävin tosi monta henkkamaukkaa läpi ennen kun löysin ton vihdoin sunnuntaina. Jee, nyt on talvi pelastettu!

Viininpunaiset housut on ollut ostoslistalla siitä asti kun Jenna osti omansa New Lookista Lontoon reissulla. Löysin nämä samettihousut ihan sattumalta Salon H&M:stä kun olin sieltä etsimässä tota keltasta huivia. En muuten ikinä ole ollut yhtä tehokas shoppaaja kun sillon kamalassa kiireessä. Taisin olla kaupassa alle 5 minuuttia ja ehdin sinä aikana katsomaan valikoiman nopeasti läpi, sovittamaan housuja ja ostamaan ne. Näillä housuilla oli hintaa vähän alle 20 euroa, eli halvalla pääsin. Nämä näkyykin jo tässä asussa.

Olen aika tyytyväinen näihin ostoksiin, sain kaappiin kahta syksyn suosikkiväriä joita olen jo pidempään ihastellut! Nyt reissujen jälkeen tilin saldo näyttää kyllä siltä etten taida vähään aikaan shoppailla mitään.. Tykkäättekö te viininpunaisesta tai sinapinkeltaisesta?

4 kommenttia:

 1. Ihania syksyisiä värejä! Muhun iskee toi viininpunainen kovaa.

  millamainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. voi kun ihana huivi!!

  VastaaPoista
 3. Milla: muhunkin!

  Mila: thanks :)

  Anonyymi: Onhan se :)

  VastaaPoista