tiistai 4. lokakuuta 2011

syksyistä

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
R: Miksei tänäänkin voisi olla yhtä ihanan aurinkoinen sää kun viikko sitten tiistaina? Kävin sillon pitkästä aikaa vähän kuvailemassa, harmi vaan että olin liian myöhään liikenteessä ja tuli pimeää ennen kun edes ehdin kunnolla aloittaa. Tässä kuitenkin parhaita kuvia, kyllä syksyllä on kaunista!

Mä jätin tänään ensimmäistä kertaa tänä syksynä (semi)pakollisia tunteja välistä, ei vaan jaksanut aamulla sateessa raahautua yliopistolle. Pakko myöntää, että tuli vähän huono omatunto, vaikka akateeminen vapaus onkin. Yritän nyt kuitenkin olla ahkera ja saada rästijuttuja tehtyä ettei ihan laiskotteluksi mene. Tänään voisin myös yrittää ehtiä viettämään aikaa poikakaverinkin kanssa, kamalaa kun on niin kiireistä ollut viime aikoina ettei ole oikeen mitään ehditty tekemään yhdessä. (En laske yhdessä tekemiseksi sitä että mä istun sohvalla tekemässä koulujuttuja koneella ja toinen katsoo vieressä telkkaria..). Nyt oppimispäiväkirjojen pariin, moikka!

3 kommenttia:

  1. Ihania syyskuvia! Tarttis itekin ehtiä joku päivä ulkoilemaan kameran kanssa, kunpa vaan olis päivät vähemmän harmaita kuin vaikka tänään.

    VastaaPoista
  2. Beautiful photos! :)

    http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

    VastaaPoista