tiistai 11. lokakuuta 2011

Skopunkten Turkuun

R: Hei turkulaiset (ja muutkin), hyviä uutisia! Yliopistonkadulle aukeaa torstaina Skopunkten. Skopunkten on ruotsalainen kenkäkauppaketju, joka varmaan on monille tuttu Tukholman reissuilta. Itsekin olen sieltä tainnut joskus kengät ostaa.. Selailin äsken Skopunktenin valikoimaa ja ihan tajuttoman hyvältä näyttää. Jos tilillä olisi vähänkin enemmän rahaa niin menisin varmaan heti avajaispäivänä sovittelemaan kenkiä. Tässä muutama suosikki:


Skopunktenissa on jatkuvasti käynnissä pari alennuskampanjaa. Kolmen kenkäparin ostaja saa halvimmat ilmaiseksi, eli kolmet kahden parin hinnalla (hah, oonkohan vähän väsynyt, kirjotin ensin kahdet kolmen hinnalla). Kahden parin ostaja saa halvemmasta parista -50% alennusta. Eli melko hyvä syy ostaa vähintään kahdet kengät, hih! Ja hei, tämä ei sitten ole mikään maksettu mainos, vaan puhdasta hehkutusta.

Kuka aikoo heti mennä käymään Skopunktenissa?

15 kommenttia:

 1. Tänne Tampereelle tuli jokin aika sitten Skopunkten ja täytyy myöntää, että olin kyllä vähän pettynyt kaupan tarjontaan:/ Kaikki kehui kaupppaa ihan valtavasti ja menin suurin odotuksin käymään siellä. Noh, kertaakaan ei ole mitään tarttunut mukaan.

  VastaaPoista
 2. JEE, nyt ei tarvii enää lähtee tukholmaan asti kenkäostoksille!:)

  VastaaPoista
 3. Pakko saada noi kolmannet!!:d

  VastaaPoista
 4. Parin viimeisen baarireissun jälkeen kävelly kävelykadulla ja himoinnu niitä kenkiä mitä siel on. Can't wait! ehkä tämmönen ei-himokenkienshoppaajaki löytää itselleen parit uudet kengät :)

  VastaaPoista
 5. vois mennä käymään ku se aukee! mut mihi aikaan se mahtaa aueta :O

  VastaaPoista
 6. eiikä pakko päästä turkuun! :)

  VastaaPoista
 7. eikä, tarttee varmaan suunnata lähiaikoina sinne turun suuntaan! :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa! Kiitti ku infosit:)) Oon himoinnu noita kenkiä nro 2 jo jonkin aikaa, ja tänään melkein ostinki - mut tuplasti kalliimpana ku tuolla sivuilla näyttää olevan! Joten kerranki kannatti odottaa:)

  VastaaPoista
 9. Menisin tonne heti aamusta, jos vaan tietäis mihin kellonaikaan se aukee!! Tosi hölmöä, ettei ees niiden mainoksessa tai nettisivuilla ole aukioloaikoja!

  VastaaPoista
 10. Ja se osote..Yliopistonkatu numero...?

  VastaaPoista
 11. Anniina: aijaa, höh.

  jutta: juu ei nii :)

  asraf: Ne on kyllä kivat.

  Anniina: Heh, mäkin oon kurkkinu että miltä näyttää :D

  linda: joo sitä ei kyllä lukenut missään.

  Riikka: hyvä syy tulla turkuun!

  Milla: suosittelen :)

  Hannele: aijaa! Toivottavasti löytyy hyvät.

  Anonyymi: Joo aika outoa kyllä..

  Anonyymi: En mä tarkkaa osotetta tiiä, en mä mikaan karttapalvelu ole :D Siinä Hansaa vastapäätä kävelykadulla se on. Eipä siinä yliopistonkadulla kamalasti potentiaalisia liiketiloja tuollaiselle ketjulle ole, että vähänkin turkua tuntevat varmasti löytävät perille :) Mutta siis oisko toi siinä missä lindex oli ennen.

  VastaaPoista
 12. voi Tampereellekkin ilmestyi tässä muutama kuukausi tai viikko sitten kyseinen kauppa, ja oon nyt jo ihan koukussa (: vaikka en laadusta tiedä mutta kyllä sieltä varmaan yhdeksi talveksi kengät kelpuuttaa..

  VastaaPoista
 13. Noi kolmannet on niin ihanat! :)

  thecabinetoffashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. Sofia: Veikkaisin että on samaa laatua kun vaikka dinskossa..

  Yvette: yep, i like them too!

  Salha: Nii on :)

  VastaaPoista