perjantai 14. lokakuuta 2011

Sanotaan, et maailmanloppu on huomenna


J: Tiedättekö ne blääh päivät, jolloin aamulla torkuttaa laittoman kauan, kolmen kahvikupin jälkeen silmät on edelleen ristissä, eikä koko päivän aikana saa mitään fiksua tehtyä? No, mulla oli tänään sellainen päivä. Tai siis tänäänkin. Koko viikko on vierähtänyt ohi ihan liian nopeasti, enkä ole saanut mitään tehtyä.
Eikä sitäpaitsi tänään voi olla perjantai, kun mä oon Raumalla, eikä yhtään laukkua ole pakattu valmiiksi viikonlopun reissua varten! Koko syksyn oon viimeistään lauantaina aamuna häipynyt täältä viettämään viikonloppua tuonne etelämmäs, Turun, Salon tai Helsingin suunnalle. Nyt jäin kuitenkin Raumalle. Suunnitelmissa olisi viettää laatuaikaa tilastotieteen kirjan kanssa, siivota vihdoin tää kämppä ja pestä pari koneellista pyykkiä. Kaiken kruunaa sunnuntai, jolloin saan nousta ennen kahdeksaa ja lähteä Uuteenkaupunkiin valmentamaan c-tyttöjä. Villi viikonloppu siis tulossa!

Nyt jatkan iltaani How I met Your Motherin parissa. Ted, Robin, Barney, Lily ja Marshall ovat juuri sitä seuraa, mitä kaipaan näin perjantai iltana. Ennen sitä kuitenkin kerran vielä tää biisi..Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ps. Toi kuva on yksi tuhannesta säälittävästä yrityksestä saada asu kuvattua. Ehkä huomenna jaksan taas yrittää!

3 kommenttia: