lauantai 22. lokakuuta 2011

SALE

J: Ajattelin näin lauantai aamun kunniaksi kiusata teitä vähän alejutuilla.. Viime viikolla H&M:n nettikaupassa alkoi midseason sale, ja eilen sähköpostiin tuli ilmoitus n*  salaisen alen alkamisesta. Koska olen uutiskirjeiden orja (eli vähän niin kuin mainosten orja?), klikkailin itseni heti n sivuille tarkastamaan aletarjonnan. Keskityin yllättäen niihin kenkiin, mutta kyllä sieltä muutakin kivaa löytyi..


En nyt vielä ainakaan tilaa mitään, sillä H&M:ltä on tulossa kaksi (!!!) pakettia, ja tänään haluan käydä Skopunktenissa katsastamassa kenkätarjonnan..Pikkujoulumekko olisi kyllä hakusessa ja toi alarivin keskimmäinen on aika täydellinen ehdokas. Kannattaa kurkata H&M:n alet myös, Riikka oli kuulemma löytänyt sieltä vaikka mitä kivaa hyvällä alennuksella ja sortunut tilaamaan.

.comiin salaiseen aleen pääsee siis koodilla VIPSALE. Menkää please tilaamaan kaikki noi ihanat kiilakorot koossa 39 (ja 38), ettei mulle riitä ja rahat säästyy.. ;)

Nyt mä lähden kirppikselle viemään kamoja. Eli HUOMIO SALOLAISET (ja miksei muutkin..) Radiokirppiksen pöytä nro 106 on tästä päivästä torstaihin saakka täynnä mun ja Riikan vaatteita, kenkiä, laukkuja yms. Kannattaa käydä kurkkaamassa jos siellä päin liikkuu! Tavaraa lähtee todella halvalla..

*=mainoslinkki

8 kommenttia:

 1. Ihania kenkiä ja tuo mekko on tosi kivan näköinen.

  Se on aika hirveetä kun joka paikassa on aina yhtä aikaa ne alet. Tekee mieli tilailla kaikkea mutta kun ei sitä nyt voi kuitenkaa kaikkiea aina haalia mitä haluaa. Joutuu sit vähän priorisoimaan :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on paha tapa aina eksyä kaikissa aleissa sinne normihintaisten puolelle ja katse vielä yleensä porautuu johonkin kalleimpaan (sitä ensin tietämättäni). :D Kivoja kenkuleita nämä aleherkut kyllä!

  VastaaPoista
 3. Alennuksista on kyllä löytynyt vaihteeksi vaikka mitä kivaa. Itseltäni lähti kanssa Nellylle pikkujoulumekkoja tilaukseen pari kappaletta :) Kenkiä en uskalla edes mennä katselemaan, se olisi varmaa rahanmenoa se :)

  VastaaPoista
 4. Mä olin kanssa jo ihantilaamassa juurikin tota samaa mekkoa, mutta sitten muistin, ettei mulle ehkä jääkään rahaa ruokaa ellei tällanen meininki lopu :D

  VastaaPoista
 5. Hei en suosittele tilaamaan noita tokan rivin viimeisiä niittinilkkureita mitkälie, niin muoviset ja kovat ja yök yök. Palautukseen meni. Mä ajattelin skipata Nellyn alet kokonaan, kyllä sitä sitten taas ehtii :D

  VastaaPoista
 6. Reetta: Jep, kaupat vois vuorotella niiden alejen kanssa;)

  Minna: Nojoo, mullakin kyllä käy aika usein niin. Ainakin oikeissa kaupoissa, netissä pysyy aika hyvin siellä alepuolella..

  Salla: Kengät ON petollisia:D

  Maya: Vähän sama ongelma mulla.. En siis tilannut. Vielä. :D

  tintui: Aijaa:o kiva kun infosit!

  VastaaPoista
 7. mulla on noi cowboy-tyyliset bootsit ja voin sanoo, et etuosa alkaa nousta eli kiva sateessa saada märät sukat! kengät on ihanat, mutta ne kestää vain syksyn, paitsi jos hyvä tuuri on niin ehkä vuoden. myös sekin voi olla osasyy mun tuuriin että en koskaan jaksa viedä kenkii suutarille. mulla on jätesäkki täynnä kenkiä, jotka huutaa kuorossa suutarille menoa. olenpas ilkeä :S

  searchingforLBD.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Tänne kotiutui ylärivin keskimmäiset kengät, ihanat! :)

  VastaaPoista