sunnuntai 30. lokakuuta 2011

random pics


J: Huh, kävin vihdoin läpi kaikki viime viikolla Salossa ottamani kuvat. Olin yksi nätti ilta vähän kuvailemassa suosikkipaikoissani ja tuli otettua melkein 400 kuvaa! Enemmänkin olisin varmaan ottanut, mutta ehti tulla pimeä ja sormetkin jäätyi ulkona kylmässä. Syksy on kyllä kaunista aikaa.. Tai ainakin yleensä, tää päivä on ollut aika surkea. Harmaata, sateista, tuulista. En tykkää! Jätin pitkästä aikaa lenkin väliin sään takia (yleensä se jää väliin omasta laiskuudesta..) ja olen ollut vaan sisällä lukemassa ja katsonut tv:stä pari todella huonoa leffaa.

Väsyttää ihan hulluna, oiskohan syynä kellojen käätäminen? Nukuin aamulla kuitenkin pitkään ja päikkärit vahingossa tuossa iltapäivällä. Kellojen kääntäminen on muuten aika syvältä, tänäänkin oli viideltä jo ihan pimeä. Ennemmin voisi olla illalla valosaa, jotta olisi energiaa tehdä muutakin kun jumittaa siellä sohvan pohjalla katsomassa telkkaa.. Tai ehkä koko kellojen kääntämisen voisi unohtaa ja pysytellä koko ajan siinä samassa ajassa! Kai kaikki muuten muisti kääntää kelloja? Tai eihän sitä nykyään oikeastaan tarvitse itse muistaa, mulla ainakin puhelimen ja tietokoneen kellot kääntyi itsestään. Digiboxi oli jo ennestään tunnin jäljessä ja ainoasta seinäkellostakin on patterit loppunut, joten täällä päin kellojen kääntämisestä selvittiin aika helpolla!

Nyt tämä tyttö menee nukkumaan, jotta jaksaa huomenna taas lukea.. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. onpa ihania kuvia:) sulla on selkeesti silmää!

    mua on myös väsyttänyt ihan älyttömästi. koko päivä on mennyt kahvia lipittäen. pakotin itteni kuitenkin vielä äsken lenkille ja se oli aika huono idea :D nyt oon virkeä kun peipponen eikä väsytä yhtää kun pitäisi mennä nukkumaan :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitti!

    Senja: Kiitos :> Heh, toi on niin tuttua! Päivällä pari kuppia kahvia+illalla lenkki, niin uni ei tuu millään! :D

    VastaaPoista