tiistai 11. lokakuuta 2011

Nowhere

J: ltä* oli eilen tullut sähköpostiin mainos Elin Kingin ja Nhu Duongin yhteistyönä syntyneestä Nowhere merkistä. Ihan kivannäköistä, muutama juttu oli mielestäni yli muiden..

Villakangastakki nahkahihoilla on just sitä, mitä mun vaatekaappi kaipaisi tällä hetkellä! Mun ei pitänyt hankkia uutta syys/talvitakkia, mutta ton nähtyä mieleni muuttui ja kaikki omat takit tuntuu jotenkin tylsiltä. Lisäksi tarvitsen oikeasti neuleita, mieluiten jotain isoja, muhkeita ja lämpimiä! Yritin metsästää viikonlopun Helsingin reissuilta jotain sopivaa, mutta yritykseski jäi. Kaikissa oli joku vika.. Tai sitten mun kriteerit on liian tiukat? Sen pitäisi olla juuri sopivan pituinen, värinen ja materiaali sellaista, joka ei nukkaannu hetkessä. Toi sininen olisi aika täydellinen, mutta 65 euron hints vähän kirpaisee..

Ei olisi pitänyt eksyä tonne n* sivuille ollenkaan, sillä tällä hetkellä selailen kenkiä ja parit on ostoskorissakin! Yritän kuitenkin olla tilaamatta, sillä kenkiä mä nyt vähiten tällä hetkellä tarvitsen!

*linkki on mainos, josta bloggaaja saattaa hyötyä rahallisesti

4 kommenttia:

 1. Moiks, muistelen, että ootte kirjoitellut joskus olleenne tuotesuojaajana. Haluisittekos vähän kertoa millaista homma oli ja oliko palkan arvoista? Saiko siittä tuntipalkkaa ja minkämoista? Kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
 2. KIvoja juttuja! Muhun iskee etenkin molemmat tosta alarivistä, IHANIA!

  millamainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Nanna: joo, olen ollut. Ihan ok hommaa, aika itsenäistä ja ehkä hieman tylsää. Palkka on tuntipalkka ja 9,30€/h. Eli ihan hyvä. Mihin paikkakunnalle oot hakemassa, jos saa kysyä?:)

  Milla: Niin on, arvaa haluisinko tilata!:D

  VastaaPoista
 4. Kiva, kiitos vastauksesta! Turun seudulle pistin ihan vaan avoimen hakemuksen. Toivottavasti heil olis tarvetta, sopis kivasti opiskelujen oheen tuo...

  VastaaPoista