tiistai 25. lokakuuta 2011

(Neule)kaksoset


J: Kävin sunnuntaina vähän pyörimässä Salon kaupoissa samalla kun vein kirppikselle lisää tavaraa.. JC:ssä oli vaikka mitä kivaa, samoin kun Lindexillä. Niistä en kuitenkaan mitää ostanut, vaan ainoat ostokset tain taas H&M:ssä.. Oon katsonut tuota viininpunaista neuletta jo joskus aikasemmin, mutta jätin ostamatta hinnan takia. 29,95€ oli sillon liikaa mun budjetille. Nyt neuletakki oli alennettu 15 euroon, joten ostin sen vihdoin! Lisäksi kaikki ale jutut oli kaksi yhden hinnalla, joten nappasin sitten beigen samanlaisen myös mukaan. Kaksi neuletta 15€:llä, ei paha.
Aika hassu muuten, molemmat neuletakit ovat samaa kokoa lapun mukaan, mutta beige on selvästi isompi! Hihat ainakin ovat pidemmät. Ei se oikeastaan mitään haittaa, sillä sen kuuluukin olla vähän iso ja löysä päällä.. Kuvia luvassa myöhemmin!

Muuten siitä kirppiksestä.. Meillä on siis torstaihin saakka Salon Radiokirppiksellä pöytä (106!!). Vein sinne viimeksi eilen lisää kamaa. Eilen oli jäljellä esimerkiksi aika monet kengät kokoa 39, muutamat aurinkolasit, yhdet farkut ja käyttämätön takki.. Kannattaa käydä hakemassa viimeiset tavarat pois, halvalla lähtee!;)

Nyt suihkun kautta peiton alle ja tv kolmoselle, josta tulee Klikkaa mua! Oon niin koukussa siihen. Ehdottomasti syksyn paras sarja. Suosittelen!

8 kommenttia:

 1. aivan uskomaton löytö, tosi halvalla kaksi neuletta :o

  VastaaPoista
 2. Hehhe! Noissa H&M vaatteissa on aika useinkin todella vähän eroja eri kokojen välillä.. Just tänään viimeksi ihmeteltiin siellä työkaverin kanssa samaa asiaa.:D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Multa löytyy kans toi viininpunanen neule :) Se on tosi kiva paitsi vähän hankala takin kanssa, kun tossa on niin iso tuo "kainalo-osa" :D

  VastaaPoista
 5. kivat ostokset olet tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Itte olisin kanssa vailla sellasta löysää rentoa neuletta. Noi näyttää tosi mukavilta!:)

  VastaaPoista
 7. Vau, aika hyvä kauppa! Mä kanssa hypistelin tuota viininpunaista, mut en sitten kuitenkaan ostanut.

  millamainen

  VastaaPoista
 8. Senja: Jep:)

  asraf: Juu oon farkuissakin huomannut. Aika ärsyttävää!

  Mii: Joo, tein saman huomion:D

  Anonyymi: kiitos!

  jutta: ne onkin;)

  Milla: aijaa, ois kannattanut ;D

  VastaaPoista