torstai 6. lokakuuta 2011

mätsäämistä

R: Huomasin sillon reilu kuukausi sitten kun muutin ja tutkin vähän laukkuvalikoimaani, että lähes kaikki mun laukut on mustia. Siis jos kangaskasseja ei lasketa. Taisin sillon saada jonkun pakkomielteen ruskeisiin laukkuihin ja tekisi kamalasti mieli ostaa joku kiva. Ainut ongelma on siinä, etten taida omistaaa yhtään ruskeita kenkiäkään. Pitääkö kenkien ja laukun värin mätsätä? Joskus oon ollut tosi tarkka että laukun ja kenkien on oltava samanvärisiä, mutta en todellakaan ikinä esim. kavereilla/vierailla kiinnitä huomiota tähän asiaan.Selailin aikani kuluksi Spartoolta laukkuja ja tein upean (not) kollaasia havainnollistamaan tätä mun ongelmaa.Spartoolla on tosi paljon kivoja ruskeita laukkua, esimerkiksi tämän ja tämän voisin tilata samantien, samoin kun ton kollaasissa olevan ruskean laukun. Tollanen ruskea sopisi tosi hyvin yhteen esimerkiksi viinipunaisten housujen kanssa.. Mitä mieltä olette, tarviiko musta laukku mustat kengät kaverikseen? Myös kollaasin kengät on Spartoon valikoimasta, en kyllä yhtään laittaisi vastaan jos joku haluaisi tuollaiset ruskeat kengätkin mulle sieltä laukun kaveriksi tilata.. Olen vähän kateellinen näistä Jennan kengistä, ihan älyttömän kivat. Kelpais mullekin!

8 kommenttia:

 1. Ruskea laukku olisi ihana, mutta kun omistan vain tosiaan kolmet ruskeat kengät ja mitkään niistä ei ole lempparit ja ne on väärän sävyisiä:DD On se vaikiaa;D

  VastaaPoista
 2. Mä olin ennen sitä mieltä, että kenkien ja laukun pitää ehdottomasti olla samaa väriä, mutta nyt ku oon katellu ympäriinsä ja huomannu, että hei ei ruskeet kengät ja musta laukku näytä yhtään pahalta niiin oon itekki lopettanu ainaisen mätsäämisen. :D

  VastaaPoista
 3. kyllä mulla on monesti kengät ja laukku eriväriä, riippuu tosin siitä mitä muuta on päällä. välillä pitää olla samaa väriä kengät ja laukku ja välillä taas ei :)

  VastaaPoista
 4. Mä kannatan kanssa sitä, että laukku ja kengät ei ole samaa väriä. Yleensä paljon mielenkiintoisempi kokonaisuus niin. Poikkeuksia toki löytyy ja joskus mätsäily on ihan kivaakin.

  VastaaPoista
 5. Hei merkkaapas että tää oli mainos :) unohtui näemmä tästä! Ihana tuo oranssi laukku.

  VastaaPoista
 6. eikun ruskeahan se on :D harmi!

  VastaaPoista
 7. Anonyymille, tämä ei ole mainos, vaan yhteistyö josta on erikseen ilmoitettu. Ei ajateltu näitä merkata, kun yleensä näissä mainitaan jotain yhteistyöstä (tällä kertaa tosin ei). ja kun kuitenkin suurin osa lukijoista tietää tästä Spartoo yhteistyöstä. Mutta voidaanhan me jatkossa näihin aina laittaa että toteutettu yhdessä Spartoon kanssa tms.

  VastaaPoista