torstai 20. lokakuuta 2011

Mä olen se, jota olet etsinyt

Paita Primark
Housut New Look
laukku, takki, huivi ja kengät H&M

J: Tulin hetki sitten Saloon, mutta nämä kuvat on otettu aamupäivällä kotona Raumalla. Ehdin kerrankin luennon jälkeen napsasta parit asukuvat.. Nekään ei mitään laadukkaita ole, mutta koittakaa kestää. Viikonloppuna toivottavasti saan Riikan ottamaan parempia kuvia!

Kiva olla taas pitkästä aikaa Salossa. Tai siis Halikossa, vanhempien luona. Viime kerrasta ei ole kun kolme viikkoa, mutta jotenkin se tuntuu paljon pidemmältä ajalta.. Ja ehtiihän siinä kolmessa viikossa tapahtua vaikka mitä..
Jätin tällä kertaa koneen Raumalle, jotta keskittyisin muuhunkin kuin datailuun.. Porukoiden koneella tulee kuitenkin käytyä (niin kuin nytkin), joten postauksia tulee normaalisti. Eli siis yhtä epänormaalisti kuin yleensäkin ;) Viikonlopun suunnitelmissa on lähinnä tenttiin lukua, kirppiskamojen hinnoittelua (siitä lisää huomenna!) ja joku päivä pitäisi mennä Turkuun Riikan luo. Takaisin Raumalle suuntaan varmaan vasta alkuviikosta.. Nyt lähden lenkille vanhoihin kotimaisemmin, heippa!

9 kommenttia:

 1. You look amazing, love the blouse.
  Have a beautiful day,
  Tereza.

  VastaaPoista
 2. Kiva yhdistelmä noi viininpunaiset pöksyt ja luonnonvaalea paita. <3

  millamainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Takki on aivan ihana. Oon ihastunut tuon tyylisiin takkeihin nyt tosi paljon ja haluaisin itsellekin. En sit kuitenkaan tiiä osaisinko käyttää sitä :D

  VastaaPoista
 4. Tereza: Thanks :>

  Milla: Juu tykkään kanssa:)

  Reetta: Tollasta on oikeasti tosi helppo käyttää, menee niin siistimpien kuin vähän rennompienkin vaatteiden kanssa.:)

  VastaaPoista
 5. hei kiitos kommentista, löysin sen avulla näköjään ihan mahtavan blogin! pakko liittyä heti lukijaksi. :)

  VastaaPoista