keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Lauantain asu

takki ja housut H&M 
laukku Forever 21
kengät Converse
paita Vila
huivi Primark
sulkokoru Lindex


J: Näiden kuvien lataamiseen meni aika tarkkaan yhtä kauan kuin makaroonilaatikon tekoon. En ymmärrä mikä mun nettiä vaivaa, se on ollut pari päivää ihan älyttömän hidas! Varmaan jokin korkeampi voima koittaa vinkata mulle, että pitäisi olla lukemassa tenttiin aika roikkua netissä.

Kuvissa siis lauantain asu. Tykkään kovin noista housuista/leggingseistä/treggingseistä, mitkä ne ikinä nimeltään ovatkin.. Hain tänään postista H&M:n paketin ja sieltä paljastui samat vihreinä, jee! Sain myös kauan odotetut kengät, mutta ne eivät olleet yhtään niin hienot kuin kuvissa! En nyt tiedä pidänkö vai palautanko ne, pitää vielä miettiä. Lisäksi tilasin mekon pikkujouluihin, mutta se lähtee ainakin palautukseen. (Muistutti hieman liikaa makkarankuorta mun makuuni..)

Nyt sitä makaroonilaatikkoa, vähän vielä tenttiin lukua ja sitten lenkille!

4 kommenttia:

 1. vitsi toi takki on niiiiin kiva, miksen ostanu sitä viime syksynä! Nyt se tän vuotinen ruskee samis ei iske muhun yhtään =(

  VastaaPoista
 2. toi takki on kyllä niin kiva!

  http://liisamarian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. hienot värit alimmaisessa kuvassa!

  VastaaPoista
 4. Klara: Ehkä jostain löytyy vielä samantyylinen joskus;) Munkaan mielestä se ruskea ei ole yhtä kiva. Onneksi ostin tuon!

  liisa: Jep, niin on!

  Anonyymi: Jep, ihanan syksyiset värit!

  VastaaPoista