keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Las Vegas

J: Ostin varmaan kuukausi sitten kynsilakan, joka sopi hyvin yhteen viininpunaisten (tai siis burgurdin väristen) housujeni kanssa. Lakkasin kynnet, laitoin lakan laatikkoon ja unohdin sen ihan kokonaan. Tänään aamupäivällä, prokrastinaation seurauksena, siivoilin laatikoita ja löysin sen! Pakko oli tientenkin heti lakata kynnet..


Lakan merkki on siis Mavala ja sävy on 33, Las Vegas. Tää nousi just nyt mun ehdottomaksi syksyn lemppariksi, eikä varmasti tule enää hautautumaan laatikon pohjalle!

Nyt voisin vetäistä lakkaan sopivat housut jalkaan ja suunnata Makuunin kautta Sallalle katsomaan leffaa.. Niin ja hei, tänään jatkuu Greyn Anatomia! Eli kaikki (komeita) lääkäreitä kaipailevat, kannattaa kääntää tv neloselle kello yhdeksän! Mulla on seitsemäs kausi vielä kesken, mutta joudun varmaan seuran painostuksen alaisena katsomaan tuon ekan jakson..

5 kommenttia:

 1. Kaikki punaisen sävyt näyttää upeilta kynsissä ja on ihanan naisellisia. Mun kynsilakkakokoelma koostuukin lähinnä punaisista lakoista. :-) Nyt ei vaan ole vähään aikaan tullut käytettyä, kun on akryylikynnet ollu jo jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan syvänsävyinen punainen... :)

  millamainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Minna: Se on kyllä totta:) Mä tykkään kuitenkin myös tummemmista sävyistä, esimerkiksi mustasta ja harmaasta :>

  Milla: Niin on :)

  VastaaPoista
 4. Oi että, tosi hyvän värinen lakka!

  VastaaPoista