sunnuntai 16. lokakuuta 2011

kengät, laukku ja ilmoitus


R: Sain vihdoin kirkkaanpunaiset Converset, joista olen haaveillut keväästä asti! Nämä on varmasti tosi kiva piristys syksyisiin asuihin.. Jonkin verran olen näitä ehtinyt jo käyttääkin ja tuntuu tosi hyvältä jalassa, ei kyllä mikään ihme kun koon valinta oli helppoa, omistan samat mustanakin.

Tilasin näiden lisäksi Spartoolta yhden laukun, ja en ole vielä ihan varma mitä sen kanssa teen.. Kuvittelin kuvan perusteella, että yksityiskohdat olisi hopeiset, mutta ne onkin kultaiset. Eli laukku muistuttaa vähän liikaa tässä postauksessa esiteltyä mun tämän hetken suosikkilaukkua. Lisäksi laukku on vähän väärän kokoinen, se on kivan iso, mutta vähän väärän mallinen mun tarpeisiin. Kyseessä on siis tällainen laukku.


Älyttömän kiva, mutta en tiedä olisiko mulla tolle tarpeeksi käyttöä.. Ei ketään kiinnostaisi ostaa tota multa pois? En tiedä miten vaikeaa palauttaminen Spartoolle on, enkä jaksaisi sitä säätöä.. Lisäksi maksoin ostokset osittain lahjakortilla, niin en edes tiedä miten "rahojen" takaisin saaminen toimisi. Maksoin tosta vähän reilut 50 euroa, mutta hinnasta voidaan kyllä sopia jos jotakuta ostaminen kiinnostaa. Ton "hännän" saa pois (thank god). Se on muuten pelottavan aidon tuntuinen. Mä ihan oikeasti pelästyin sitä kun kaivoin laukun ulos paketista, pelkäsin että koko laukku lähtee vilistämään karkuun. Ilmotelkaa jos laukun ostaminen kiinnostaa!

Ja loppuun vielä sellainen ilmoitusasia, että meidän yhteistyö Spartoon kanssa on loppunut, eli ei enää tehdä Spartoo postauksia. Mutta eiköhän kaikenlaisia kenkäjuttuja tulla silti täällä blogissa näkemään, ehkä jopa aiempaa monipuolisempia. Yhteistyötä oli kiva tehdä, mutta olihan siinä omat velvoitteetkin, nyt ei enää tarvitse huolehtia niistä.

Mä laitan nyt uudet punaiset converset jalkaan ja lähden kauppaan ostamaan jotain hyvää ruokaa. Oon ollut älyttömän ahkera tänään ja lukenut valtio-oppia koko päivän, olen herkkuni ansainnut! Illalla pitäisi vielä valmistautua huomiseen ruotsin keskusteluun, aihe on taas joku maailman tylsin. Hauskaa sunnuntaita kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat nuo punaiset Converset. Ne piristää varmasti aika kivasti syksyä! :)

  VastaaPoista
 2. ihanat conssit! Onko ne slimmit vai perus?

  VastaaPoista
 3. Reetta: joo todellakin!

  henna: Noi on ihan perus :)

  VastaaPoista
 4. Löysitkö jo laukulle ostajaa? Mä olisin kiinnostunut, jos et. Oliko se minkä kokoinen?

  VastaaPoista
 5. Catti: En löytänyt! Spartoon sivuilta löytyy tietoa tosta laukusta: http://www.spartoo.fi/Essentiel-BAGGY-x88569.php

  Laitatako sähköpostia vaikka mulle (kaksiyhdenhinnalla@gmail.com) jos edelleen olet kiinnostunut :)

  VastaaPoista