keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kakkua, kahvia ja kuninkaan puhetta


J: Raadoin alkupäivän ihan hulluna (eli tein yhden miljoonasta rästitehtävästä, tiskasin ja pesin koneellisen pyykkiä), jotta voisin iltapäivällä nähdä hyvällä omalla tunnolla kavereita ja vähän herkutella.. Käytiin Salissa kahvilla, eli siis syömässä maukkaat kakut ja juoruilemassa. Salista jatkettiin Prisman kautta yliopistolle, jossa esitettiin The King's Speech. Ihan hyvä elokuva. Mulla ei pahemmin ollut mitään odotuksia sitä kohtaan, jonkin verran olin kuullut positiivista palautetta ja kyllä mä niihin voin yhtyä. On sitä huonompiakin tullut katsottua! Oli muuten jotenkin koomista, että luentosaliin kokoontuneet noin 30 tulevaa opettajaa repeili lähinnä sanojen "paska" ja "tissit" kohdalla.. Kertoo ehkä jotain huumorin tasosta. Oli muuten kivaa katsoa leffaa luentosalissa isolta valkokankaalta, tuollaisia voisi olla useamminkin!

Nyt yritän selvitä tästä mun sokerihumalasta (pala minttusuklaakakkua+200g irttareita ei ole hyvä yhdistelmä..) ja alan nukkumaan. Aamulla pitäisi selvitä kymmeneksi luennolle. Oon koko alkuviikon vasta heräillyt siihen aikaan, joten haastava aamu tulossa! Oon muuten tässä kaksi edeltävää päivää tapellut kameran, itselaukaisimen ja parvekkeen pöydän kanssa.. Lopputuloksena ei ole ainakaan yhtään kelvollista asukuvaa blogiin, joten tappelu jatkunee vielä huomennakin, jos nyt jaksan aamulla laittaa kuvauksen arvoiset vaatteet päälle. Nyt nukkumaan, hyvää yötä kaikille!

8 kommenttia:

 1. nami mitä kakkua! oli varmasti taivaallista:)

  VastaaPoista
 2. Mhm it looks appetizing !!!
  I like your blog,
  You can check mine if you want :)
  Greetings from Berlin!

  http://le-yvette.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. my god, this cake looks extra-delicious!

  xxx
  Daria

  VastaaPoista
 4. Nice colour of the cake, so creative...and I bet - super delicious!

  VastaaPoista
 5. Voi nam minkänäköinen kakku! Pitäs itsekin joskus katsoa tuo kuninkaan puhe, kun on tullut harkittua aikoinaan jo ihan leffateatteriin menemistä, mutten vaan jotenkin sitten saanutkaan aikaiseksi...

  VastaaPoista
 6. Sirpale: Mun myös ;)

  Lollo: Olihan se hyvää, mutta ei parasta mitä oon syönyt tuolla Salissa!:)

  Yvette: It was! I'll check your blog..

  chic: It really was delicious!:D

  Daria: Yep the colour is nice and the cake was delicious:)

  Klara: pelottava kakku:D

  Maya: joo, kannattaa kylllä katsoa :>

  VastaaPoista