perjantai 14. lokakuuta 2011

i heart nyc


R: Mulla on ihan kamala matkakuume taas! Tai oikeastaan tarkemmin sanottuna New York kuume.. Oon katsonut parin viime viikon aikana How i met your motherin uusia jaksoja ja eipä ainakaan helpota tätä matkakuumetta kun näkee niitä maisemia. Nyt päätin vielä kiusata itseäni (ja samalla vähän teitä) ja selata viime tammikuisen reissun kuvia. Ei voi kyllä muuta sanoa kun että oli ihan tajuttoman hyvä reissu. Vaikka oli talvi ja kylmä niin silti oli ihan älyttömän kivaa. Oon aikani kuluksi (ja tenttiin lukemista vältellessä) selannut stä* lentoja ja hotelleja New Yorkiin. Maalis-huhtikuussa pääsisi ihmeen halvalla.. Pystyn kuvittelemaan kuinka ihana New York olisi keväällä kun tarkenee istuskella piknikillä Central Parkissa ja voi vaan vaellella pitkin kaupunkia.. Lottovoittoa odotellessa! (*=mainoslinkki)

Tällä hetkellä New Yorkin lisäksi houkuttelisi joku lämmin rantalomakohde, olisi niin ihana päästä viikoksi makaamaan rannalle ja rentoutumaan! En ole moneen vuoteen ollut kunnon rantalomalla. Harmi että joulun aikoihin, jolloin olisi loma ja voisi lähteä, ei euroopassa oikeen ole mitään houkuttelevia lämpimiä matkakohteita. Ja muualle (esim. Thaimaaseen) on liian kallis matkustaa tällä budjetilla..

Tehkää mut kateelliseksi ja kertokaa mitä reissuja teillä on varattuna!

8 kommenttia:

 1. Varattuna on häämatka Mauritiukselle. ;)

  Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. En tee sua kateelliseksi kun ei täällä ole mitään matkoja nyt varattuna. Mun tekisi niin paljon mieli loikoilemaan vaikka Kanarian rannoille. Tasan vuosi sitten syyslomalla oltiin siellä ja olisin mielelläni nyttenkin lähtenyt. Aina ei vaan ole sitä aikaa ja rahaa kaikkeen.

  Vinkkinä muuten että Kanarialla on ihan suhtellisen lämmintä joulun aikaan ja sinne kai ehkä saa edullisestikin lähtöjä silloin ehkä.. :)

  VastaaPoista
 3. i heart nyc too, but i've never been to nyc! it's definitely in my list of places to go before i die. these pictures are great!

  JOIN MY GIVEAWAY!

  VastaaPoista
 4. mahtavat kuvat,oispa ihana päästä tonne joskus!

  VastaaPoista
 5. these are soooo beautiful, great shots!
  thanks for the visit!
  xx
  http://www.moneasywardrobe.com

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Wau, kuulostaa ihanalta :)

  Reetta: Mä oon jotenkin vieroksunut Kanariaa, mutta tällä hetkellä se kyllä kelpaisi :)

  Wynne Prasetyo: Nyc is awesome, you really should visit nyc!

  Anonyymi: Mä haluan takaisin :)

  Jenna: HV

  Arden: Me too!

  Moni: thanks!

  VastaaPoista