keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Huuto.net asiaa!


J: Lisäsin pitkästä aikaa muutaman jutun Huuto.nettiin. Joukossa on muutama ihan käyttämätönkin juttu, joten kannattaa käydä katsomassa. TÄÄLTÄ löydätte tarkemmat tiedot tuotteista. Kohteet sulkeutuvat 19.10, eli aikaa on.

Näiden lisäksi on iso kasa kamoja menossa kirppikselle. Otetaan mitä luultavammin vielä nyt syksyllä pöytä Salon Radiokirppikseltä. Mua alkoi jokin aika sitten ärsyttämään turhien vaatteiden määrä kaapissani ja olen aika huolella heitellyt kirppiskasaan kaikkia aika uusiakin juttuja, jotka on vaan jäänyt vähälle käytölle tai joita en ole ollenkaan käyttänyt. Harkitsen nykyään aika tarkkaan jokaista ostosta, mutta silti käyttämättömiäkin vaatteita löytyy.. Yritän jatkossa pyrkiä siihen, että jos kaapissa on yksikin vaatekappale, jota en ole käyttänyt, en osta uusia. Ei pitäisi olla vaikeaa, sillä loppujen lopuksi shoppailen aika vähän. Niin ja pitäisi säästää Barcelonan reissuun, siellä on kuulemma todella hyvät shoppailumahdollisuudet;)

Nyt jatkan koulujuttujen parissa, oon aika hyvin onnistunut välttelemään niitä koko alkupäivän.. Klikkailkaa te itsenne Huuto.nettiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti