perjantai 7. lokakuuta 2011

Huomenna Voicen muotiviikolle?


J: Ollaan Riikan kanssa huomenna suuntaamassa taas Helsinkiin, tällä kertaa vuorossa olisi Voicen järjestämä muotiviikko. Ja mulla on ongelma tällä hetkellä.. En tiedä yhtään, että mitä laitan päälleni! (Oliko yllätys?) Kaivoin jo facebookin uumenista viime vuoden kuvia, kun mietin miten sillon olin pukeutunut. Yllä olevat kuvat on siis viime vuoden tapahtumasta..
Pian pitäisi keksiä jotain ja mennä nukkumaan, sillä bussi lähtee aamulla jo kymmeneltä. Iltapäivällä on onneksi pari tuntia aikaa kierrellä kauppoja Helsingissä, jos vaikka löytyisi jotain uutta.. En kuitenkaan halua jättää mitään sen varaan, sillä yleensä kun on pakko löytää jotain, niin ei tietenkään löydä!

Mut joo, takaisin aiheeseen. Mulla olisi tarjolla vielä kolme lippua huomiseen tapahtumaan, joka alkaa siis klo 18 ja paikkana on Kaapelitehdas. Täältä löytyy lisätietoa. Jos joku kaipailee lippuja huomiselle, niin laittakaa viestiä kommenttiboksiin tai sähköpostiin (kaksiyhdenhinnalla@gmail.com) niin sovitaan mistä liput on noudettavissa. Ja hei, tulkaa kaikki  ihmeessä juttelemaan jos törmäätte meihin siellä, olisi kiva tavata uusia ihmisiä ;)

6 kommenttia:

 1. oks teillä huomiselle noi pressiliput vai ihan normiliput! :)

  VastaaPoista
 2. Mistä sä noin paljon lippuja oot saanu?;) Ite olin jo tuolla torstaina.. Ennemmin olisin kyllä mennyt perjantaina tai lauantaina niin olis kerkeny shoppailemaan kauemmin keskustassa, mut ehkä ensi vuonna sitten!:D Nii ja hei, napatkaa sitten ne värilliset ilmapallot mitkä sieltä tiputetaan illan lopuksi! Hih.:)

  VastaaPoista
 3. Mä olin siellä tänään Hennan kanssa, kiitti lipuista! Niitä ei tosin missään vaiheessa tarkastettu, oltais kai päästy sinne ilmankin..? Uskaliaat vaan sinne kokeilemaan, en nähnyt, että muiltakaan ois lippua tarkistettu. Mulla oli ne ihan laukussa asti jemmassa, eli "poke" ei nähnyt niitä ollenkaan. Oli ihan ok tapahtuma. Siellä tehtiin tosi kivoja kampauksia halukkaille. -Piitu

  VastaaPoista
 4. Klara: Normi! Vähän mietittiin, että mistä niin "VIP" lippui sai, kun tuntui että joka toisella sellanen oli!

  asraf: niitä vaan tuli postissa :DD Oltiin molemmat Riikan kanssa osallistuttu aika moneen arvontaan.
  Ei me jaksettu jäädä odottelemaan koko ilmapalloja :P

  Piitu: Kiva jos tykkäsit!:) Ja ei meiltäkään kysytty niitä lippuja ollenkaan.. Aika hassu, ymmärsin kuitenkin ettei ilman sitä pääse sinne..

  VastaaPoista
 5. Hi!! :D
  I really love your blog and your style!
  I follow you :)
  ... maybe if your want, you could visit my blog too
  ( I hope you like it ;) )
  Kisses!
  http://modacapitalblog.com

  VastaaPoista
 6. Gaby de Modacapital: Thanks! I'll visit your blog soon..

  VastaaPoista