tiistai 13. syyskuuta 2011

Uutuuksia ja ajatuksia shoppailusta

J: Sain vihdoin Liettuan ostokset ja pari Kappahl löytöä kuvattua ja päätin esitellä ne täällä! Tai no jos ihan totta puhutaan, kuvasin ne jos perjantaina, mutta oli nyt vasta aikaa laittaa ne tänne.. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin?

Huivi, Bershka. Oon todella huono käyttämään huiveja, toivottavasti tämän seurauksena asiaan tulisi muutos..

Neuletakki, Bershka. Rakastuin tähän Lontoossa, mutta ostin vasta Kaunasista. Niin ihana ja lämmin! Ehkä jopa liian lämmin vielä näihin keleihin..

Tekonahkashortsit Kappahlista.. En muista millon viimeksi olisin ostanut vaatteita sieltä, ja nyt siellä oli vaikka mitä kivaa! Suosittelen vierailua kyseiseen liikkeeseen, vaikka se ei yleensä suosikkeihin kuuluisikaan!

Sulkakoru, Kappahl myöskin.

Tätä postausta kirjoittaessa aloin pohtimaan tätä ostosten esittelyä blogissa ja shoppailua muutenkin. Olen yleensä aika laiska esittelemään täällä mitään, enimmäkseen tulee kuvattua reissujen ostokset. Ne tykkään esitellä, koska ostokset kuvaamalla ja postaamalla ne blogiin muistan itsekin myöhemmin, mitä olen mistäkin hankkinut. 
Entäs ne Suomesta ostetut jutut sitten? Tuntuu, etten ole moneen aikaa kuvaillut ja esitellyt kotoisia H&M tai Gina Tricot löytöjä.. Yksinkertainen selitys tälle on se, etten ole shoppaillut moneen aikaan Suomessa. En edes muista milloin viimeksi! Tietenkin yksittäisiä juttuja tulee ostettua silloin tällöin, mutta harvemmin lähden oikeen shoppailemaan. En vaan osaa. Ulkomailla mulla on aina tietty budjetti shoppailulle, joten voin huolettomammin ostella kaikkea. Suomessa kaupoissa kierrellessä mietin aivan liikaa, ja lopulta pääsyn usein jättämään superkivan jutun kaupan hyllylle, sillä "saanhan mä sen myöhemminkin jos oikeasti haluan". Yleensä en kuitenkaan saa, vaan tuote on päässyt loppumaan, tai oikeaa kokoa ei enää löydy. 

Tämä kaikki on kuitenkin aika positiivista, sillä mun ei oikeasti tule ostettua liikaa kaikkea. Välillä oikein kauhistelen kun luen jostain (muoti)blogeista, miten H&M:ään on taas uponnut lounastauolla mun kuukauden menoja vastaava summa tai yhdellä kirppisreissulla mennyt melkein saman verran, mitä itse tuhlaan yhteen ulkomaanmatkaan.. Enkä tarkoita, että tässäkään mitään pahaa olisi. Kyllä mäkin varmasti shoppailisin enemmän, jos olisi enemmän rahaa, sekä tilaa, jossa niitä vaatteita säilyttää. Näin ei kuitenkaan ole, vaan aion jatkossakin keskittää mun shoppailut ulkomaanreissujen yhteyteen! (tule jo joulukuu ja barcelona!)

Joo taisin nyt hieman eksyä tämän jutun pointista, tarkoituksena oli vaan kysyä teiltä lukijoilta, että haluatteko jatkossakin nähdä tämän tyylisiä muutaman ostoksen esittelyjä?

9 kommenttia:

 1. Täällä ainakin halutaan!:) Meinasin ite kanssa ostaa noi shortsit joskus, mut ei näyttäny niin hyvältä mun päällä.:D Vähän harmittaa, mut ei voi mitään! Ja rakastuin tohon neuletakkiin... Mikä mua vaivaa.:D Oon ihan hulluna tommoseen "inkkari" kuvioon nykyään, kuten esim. se sun reppulaukkuskin! En vaa oo Suomessa nähny kauheesti vielä mitään vastaavia.:( Joten niitä odotellessa.;)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti ostosten esittelyjä, mii laik:)

  VastaaPoista
 3. Ostoksia<3! IHANA neule!!! En kestä

  VastaaPoista
 4. Beautiful scarf! :)

  http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Kyllä musta on kiva nähdä muitakin ostoksia kuin ulkomaan ostoksia. Pakko ei tietenkään ole kaikkea esitellä jos et halua. On hienoa että mietit mitä ostat koska se on oikeasti järkevää. Mä olen myös aika tarkka että mitä ostan, en aina osta kaikkea vaan siksi että se on niin ihana vaan mietin käyttötarkoitusta jne..

  VastaaPoista
 6. asraf: mäkin oon niin ihastunut siihen.. Esim. Bershkassa ja Primarkissa sitä kuviota oli todella paljon, joten eiköhän se pian rantaudu Suomeenkin! Toivon ainakin niin..

  Sirpale: Eli niitä tulee, jos jotain esiteltävää on;)

  AnsQ: Se on ihana :)

  Liberty Walk Sara: Thanks, i like it too!

  Reetta: Jep, hyvä miettiä käyttötarkoitusta, ettei kaapit ole pian täynnä "kivoja" vaatteita, joille ei kuitenkaan löydy käyttöä!

  VastaaPoista
 7. Ihana huivi! Jos jostain syystä sulla ei löydy sille käyttöä niin mä ostan sen sulta. ;)

  VastaaPoista
 8. Hahhaa, Riina mä ehtisin ensin varaamaan sen :D Ajattelin kyllä muutenkin joskus omia sen.

  VastaaPoista
 9. Tiedoksi molemmille, että ajattelin ihan itse sitä käyttää ;)

  VastaaPoista