maanantai 19. syyskuuta 2011

Turun päivä


paita ja takki H&M
shortsit Bikbok
laukku Kymppilinja
kengät Converse
sormukset Primark, JC

R: Kävin eilen Jennan ja Riinan kanssa katsomassa aurajoen rannassa Kymppilinjaa, joka esiintyi myllysillan avajaisissa uudella sillalla. Hyvin pojat veti taas, vaikka olikin vähän erilainen keikka! Kymppilinjan musiikki ei ole ihan sellasta, jota mä normaalisti kuuntelen, mutta keikalla ne vetää aina tosi hyvin. Melkeen mikä vaan bändi kuulostaa kyllä mun mielestä livenä paremmalta kun kaiuttimista.. Ihmisiä oli tosi paljon liikenteessä ja sääkin oli tosi mahtava, melko onnistunut iltapäivä siis. Tässä samassa olisi Jennan asu, josta mä ainakin tykkäsin tosi paljon. Mulla ei ehkä tulisi mieleenkään sovittaa noin värikästä paitaa, mutta sehän näyttää ihan älyttömän kivalta Jennan päällä. 


Illalla mentiin poikakaverin kanssa vielä katsomaan ilotulitusta ja olihan se hieno! Me mentiin onneksi ajoissa paikalle (ihan vaan siksi että ehtisi ostaa lakuja), joten päästiin hyvältä paikalta katsomaan ilotulitusta. Uusi siltakin oli tosi kivasti valaistu. Otin tosi paljon kuvia ja ne onnistuikin ihmeen hyvin, mutta veikkaan että teitä ei kiinnosta nähdä 50 erilaista kuvaa ilotulituksesta.. Oliko joku muu muuten tuolla?

Mä taidan nyt jatkaa pyykkäämistä ja oppimispäiväkirjan kirjoittamista. Olen tänään ollut jo ihmeen ahkera, meidän ruotsin tunnit peruttiin, mutta käytin sen ajan muihin koulutöihin, kävin Jennan kanssa Ikeassa syömässä ja shoppailemassa, istuin parin tunnin kvalitatiivisen tutkimuksen erittäin kiinnostavalla (not) luennolla ja nyt tulin mun kämpälle pyykkäämään. Illalla pitäisi raahautua takaisin poikakaverin luo (aka mun kakkoskämppään) ja leipoa sienipiirakkaa äitin keräämistä sienistä, nam!

9 kommenttia:

 1. poikaystävä halus kans mennä tonne kattelee ilotulitusta mut mä olin tylsä enkä jaksanu lähtee :D parvekkeelta kylläki näkys vähän :)

  VastaaPoista
 2. Siellä oltiin! :) Tosin ei enää ilotulitusten aikaan, mutta alkuilta tuli tuolla pyörittyä. :> Noita ilotulituskuvia kun kattelee niin vähän nyt kyllä harmittaa ettei jaksanu olla myöhempään :D

  VastaaPoista
 3. on tosi hienon näköisiä ilotulituskuvia,wau!

  VastaaPoista
 4. Vautsi, aikamoiset ilotulitukset. Olis tehnyt itekin mieli mennä kattelemaan, mutta sattus just olemaan Edisonin pubivisailut samaan aikaan :( Kotimatkalla ehdin sentään nähdä jotain välähdyksiä taivaalla.. ja sen järkyttävän ihmismassan, joka lähti vyöryömään mua kohti joelta heti kun show loppus.

  VastaaPoista
 5. Harmittaa kun ite oon tottakai aina Porissa kun jotain tapahtuisi! Ihania kuvia enivei, olis ollut hauska päästä kuuntelemaan esiintyjiä :)

  VastaaPoista
 6. linda: meillä oli niin päin että poikaystävää laiskotti mutta sain sen houkuteltua mukaan, onneksi :)

  Krista: Olisi kannattanut ;)

  Anonyymi: kiitos!

  emmi: Toi on itseasiassa Jennan vanha, mutta mä ostin ton saman mustana nyt itselleni.

  Laura: Mäkin haluan joskus Edisonin pubivisailuun!

  Maya: höh :/

  VastaaPoista
 7. Sinne vaan! Joka sunnuntai kasilta :) Hyvät palkinnot ja meijän joukkue on ainakin helppo voittaa, ollaan pidelty häntäpäätä joka kerta :D

  VastaaPoista