torstai 15. syyskuuta 2011

Syksyn lemppareita

J: Syksyllä tulee usein mietittyä vain tämän vuodenajan huonoja puolia, haikailtua kesän perään ja haaveiltua talvesta. Pitää kuitenkin muistaa hyvätkin puolet.. Kuten vaikka kauratoskaomenat ja iso kupillinen teetä, jotka tietty nautitaan samalla kun katsotaan tv:stä Salattuja Elämiä.


Onnistuin tekemään ehkä maailman rumimpia, mutta parhaita kauratoskaomenoita! Se on mun ehdoton syysherkku. Nopeaa, (melko) terveellistä ja hyvää. Tee on myös mun ehdoton lemppari, kesällä ei tullut juotua melkein ollenkaan, mutta nyt syksyllä on mennyt useampi kuppi päivässä. Ostin mansikkia-kiivi teen viime joulukuussa Harrodsilta ja se alkaa loppumaan. Syy lähteä taas Lontooseen? Unohdin viime kerralla ostaa lisää, enkä ole missään muualla törmännyt samanlaiseen makuyhdistelmään.

Syksyn hyviin puoliin kuuluu myös koripallotreenien alkaminen. En itse pelaa tällä kaudella, mutta valmennan C-tyttöjä. Eli hieman erilainen kausi tulossa. Pian pitäisi taas raahautua hallille päin, joten heippa kaikille!:)

PS. Raumalaiset, kaikki huomenna tänne!

5 kommenttia:

 1. Miks must tuntuu et siellä Raumalla on joka viikonloppu jotain hyviä esiintyjiä? Epäreilua.:D

  VastaaPoista
 2. Ooo! Et nyt sit meinaa täl kaudel pelaa ollenkaan.. :/ Vaik ihan kivaahan se valmentaminenki on, voit siel treeneis sit pelailla jos tulee kova ikävä kentäl ;D

  VastaaPoista
 3. mustavalkokuvat näyttää mukavilta!

  VastaaPoista
 4. asraf: Ei täällä yleensä oo, nyt parina viikkona vaan :D Tai no viikon päästä on Petri Nygård (ei kyllä mun suosikki todellakaan) ja lokakuussa joskus Lord Est ja Cheek :D

  Tuisku: Joo, en mä. Kunhan jotenkin saa olla tekemisissä koriksen kanssa, niin se riittää;) Ja pääsen mä koululla onneks pelailee kerran viikossa jos haluun. Niin ja My Mistaken kanssa!

  David Diaz: thanks :>

  Anonyymi: Kiitti:)

  VastaaPoista