keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Studying is student and dying put together


J: Mun muutama viime päivä on mennyt aika samalla kaavalla.. Aamulla olen nukkunut pitkään, vaikka edellisenä iltana olen vannonut nousevani aikaisin. Aamupäivä on mennyt demolla/luennolla, sen jälkeen olen tullut kotiin ja yrittänyt lukea. Yleensä oon kuitenkin joko nukahtanut tai pelannut Angry Birdsiä. Sitten olen saattanut lukea ehkä puoli tuntia, jonka jälkeen sama toistuu taas.. Jossain välissä keitän vähän kahvia, eli saan syyn pitää kahvitauon ja käydä koneella.
Illalla oon sitten lähtenyt lenkille lisäenergian toivossa. Lenkin jälkeen on kuitenkin väsyttänyt vielä enemmän, joten olen mennyt nukkumaan. Niin ja ennen nukkumaanmenoa olen vielä yrittänyt tappaa pari possua.. Mä niiin inhoan sitä possun virnistystä, kun mun linnut loppuu ja se jää juuri ja juuri henkiin sinne jonnekin romukasan keskelle!

Nyt olisi vielä viimeisen rutistuksen aika, pitäisi etsiä netistä tenttiin tulevat artikkelit (senkin olisi voinut tehdä ennen edellistä iltaa) ja alkaa suomentaa niitä.. Onneksi huomisen jälkeen on jo melkein viikonloppu ja kaikkea kivaa tiedossa!

5 kommenttia:

 1. Huippua! Luen samaan tenttiin, sehän on tänään 16 alkaen :D vähän on kanssa noi artikkelit niin ja näin... TSEMIÄ sulle! :)

  t. tyttö turusta

  VastaaPoista
 2. Tyttö Turusta: Siistiä:D Tuun (kai) huomenna teidän luennolle, tuu moikkaamaan! Ja tsemppiä sullekin tenttiin.. :)

  VastaaPoista
 3. hahahahah ihan loistava otsikko :D

  VastaaPoista
 4. Mäkin inhoon niiden possujen just sitä ilmettä kun ne on just ja just hengissä :D

  VastaaPoista
 5. Riikka: Hah, se on niin totta!

  Reetta: Onneksi en ole ainoa :DD

  VastaaPoista