tiistai 27. syyskuuta 2011

Skipataan luento ja tehdään jotain kivaa!


J: Otsikko kertoo jo aika hyvin tämän päivän ohjelman. Nähtiin kavereiden kanssa ruokalalla, ja tarkoitus oli käydä syömässä, mennä luennolle ja sen jälkeen kaikkien piti lähteä omille teilleen joko kotiin lukemaan tenttiin, demolle tai luennolle.. Kaunis syyspäivä vei kuitenkin voiton ja lähdettiin kävelylle Vanhaan Raumaan! Ulkona oli niiin ihana ilma, just tällainen syksyn kuuluisikin olla!

Keräsin sen verran enegriaa, että nyt pitäisi jaksaa lukea vähän aikaa torstaiseen tenttiin.. En kyllä koko loppuiltaa ajatellut istua sisällä. Aion lähteä jossain välissä lenkille ja imeä itseeni kaikki mahdolliset auringonsäteet mitä vaan voi! Koskaan ei tiedä, milloin on taas yhtä ihana syksyinen päivä..
Nyt kahvia ja tenttikirjat esiin. Nauttikaa kaikki ihanasta syyspäivästä!

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Vähän noi portaat on siistit! Haluun nähdä noi, kun tuun seuraavan kerran Raumalle. :)

  VastaaPoista
 3. haha, ei vitsi luin et otsikossa lukee ''skipataan lento ja tehdään jotain kivaa!'' :D vähänkö meinasin tulla tänne jo skitsoomaan et miten joku voi skipata lentonsa kun uus lento maksais ihan sikana :D

  VastaaPoista
 4. Mulla on vähän samanlaiset suunnitelmat sun kanssa.:D Tulin just tunnin lenkiltä ja nyt pitäis koulujuttuja alkaa tekemään! Oli muuten hiukan kuuma lenkillä kun aurinko paisto, mut hyvä niin.;)

  VastaaPoista
 5. Tänään oli kyllä ihana syysilma! ja sun kuvasi on mahtavia.

  VastaaPoista
 6. Hihi, ihanaa kun joku muukin lintsaa joskus koulusta.. Vaikka ei se nyt ole mitenkään suotavaa mutta itse sitä teen kyllä välillä ;)

  VastaaPoista
 7. Riina: Mäkin näin ne nyt vasta ekaa kertaa!:D Pitää joskus tehdä kunnon Rauma kierros;)

  Riikka: Heh, mähän en lentoja skippais;D

  asraf: Jep, koko viikon on ollut tosi kuuma :) Mutta en valita, ihanaa!

  Anonyymi: kiitos:)

  Reetta: Meillä on onneksi melkeen kaikki opiskelu "vapaaehtoista", joten enhän mä oikeasti lintsannut :D

  VastaaPoista